- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkypeti
aktív tag
Árpád Burger, ma délután. Egyszerű, hagyományos sajtburger. Nagyon finom, ráadásul elég nagy. Magyar verzió, nem McDonald's, tehát ne reménykedj a tiszta, cseppmentes evésben. Ez amolyan kétkezes, nekiülős, tányér fölé hajolós. Autóban fogyasztás csak saját felelősségre!
Van nagyobb, óriás kivitelben is, de most csak kipróbáltam, és nem bántam meg.
Ráadásul -33% kuponnal cca 500 ft-ért nagyon is megéri.
(ha mindenképpen hibát kéne találnom, akkor talán azt mondanám, hogy rakhatnának bele egy fokkal jobb minőségű húspogácsát, de ezt csak úgy halkan jegyzem meg). Nekem bejött, megyek máskor is. -
sharkypeti
aktív tag
Vasárnap esti családi kikapcsolódás a Nagyerdőn. Mindannyian megéheztünk, megszomjaztunk. Az Egyetem térnél járva beugrott, hogy hol máshol kajálnánk mint a Both-dega? Emlékeimben még őriztem Debrecen talán legjobb hamburgerét. A végeredmény : brutál csalódás. Kár volt 20 évvel ezelőtti emlékekre hagyatkozni. Egyedül a hamburger 🍔 mérete volt megfelelő, a tartalma viszont talán még elmenne valahol egy falunapon totál részeg suttyóknak, de Debrecen frekventált helyén ez édeskevés, sőt egyenesen ciki.
Bírtam volna még enni, de eszem ágában sem volt venni még egyet. -
-
sharkypeti
aktív tag
Élőben tényleg sokkal jobban nézett ki mint fényképen. A nagy tál valóban nagy volt, nem fogyott el.
Annyira leragadtam a gyrosnál, hogy van már legalább 10 éve, hogy nem ettem más keleti kaját. Most be kellett látnom, hogy ez nem véletlen, az én ízlésemnek a gyros jobban megfelel.
Pont ezért, legközelebb Aladdin következik. :-) -
sharkypeti
aktív tag
Hát ez az. Nem vagyok nagy bélpoklos, de ebből ha nagyon éhes vagyok, simán megeszek két adagot. Szóval inkább beülök egy étterembe, mint hogy egy talponállónál szívják mellettem pár méterre a Prilukit.
-
sharkypeti
aktív tag
Mivel a város másik végén lakok, nekem a világ végén van az Oli. De mégis oda mentem, mert hosszú időn át szétfuttattátok a helyet. Gondoltam, rápróbálok. Nem is bántam meg. De azért az érdekes, hogy egy leszólás után egyből kiderült, hogy az egész egy nagy rakat szar, és fúj, mi ez a trágyalé, meg nem enném. Nekem ízlett. Nem vagyok se görög, se török, se perzsa, se kurd, magyar vagyok, és nekem jó csirkéből vagy marhából is a hús, nem ragaszkodok a kecskéhez és a bárányhoz. Nekem jöhet a tetejére a reszelt sajt is, leszarom, hogy az eredetin nincs. Amúgy is csak egy opció, ha nem kell, nem tesznek rá.
Ráadásul még a zsibis kínai is ízlik, még ha köszönő viszonyban sincs a Kínában kapható eredetivel. Még szerencse, mert itt mindannyiónk sírva hányna egy hétig, ha azt kéne enni. -
sharkypeti
aktív tag
Mivel már évek óta nem jártam ott, és mostanában jó a híre itt a fórumban, gondoltam Oli Gyros lesz ma este.
Nem bántam meg. Adag jó, ízvilág jó, kiszolgálás jó, a gyorsaság is elfogadható. Talán annyi lehetne a negatívum, hogy a szósz túl korán elhűtött mindent, és a sült krumpli is lehetett volna sültebb. De összességében 10/8.5 nálam. A párom nagyon nagy gyros-kedvelő, és ráadásul nagyon nagy kritikus. Ő is meg volt elégedve, sokkal jobbnak minősítette a Kiscipó-féle cuccnál. Tehát nála is "ajánlott" kategória az Oli, ami azt jelenti, hogy még visszatérünk. :-) -
sharkypeti
aktív tag
Most már több rendelés után tudok nyilatkozni a Kiscipó Bisztróról.
Pozitív: mindig rendkívűl gyors, minden kellően meleg, csomagolás is jó.
Negatív: szerintem minden lehetne egy kicsit nagyobb vagy több (szigorúan privát vélemény, kisebb étkű embernek valószínűleg elég az adag.)Belmondo hamburger: a marhahús fűszerezése nekem annyira nem jött be, és kicsi is. (10/5)
Döner közepes tál: nagyon jó íz, minden finom és friss. De ez inkább kis tál mint közepes. (10/8)
Döner nagy tál: ugyanaz mint a közepes. Lehetne nagyobb. (10/8)
Mexikói pizza: teljesen jó, kiváló ízvilág. (10/10) . Olyan gyorsan kihozták, hogy olyan meleg volt még, mintha helyben szolgálták volna fel.Összességében tudom ajánlani, én is fogok még rendelni tőlük mást is.
-
sharkypeti
aktív tag
Egy (számomra) új helyet akartam kipróbálni. Kár volt... Pop Art Kávézó és Gyros ház, Bihari utca.
Pozitív, hogy van ingyenes házhozszállítás, de amúgy felejtős. Nálam csak "elégséges" osztályzatot kapott. -
sharkypeti
aktív tag
Tehát Casablanca: korrekt árak, családias környezet. Semmi extra, mindenki teszi a dolgát. Full teltház volt, ezért egy kicsit sokat kellett várni a kajára, de nem volt vészes. Az adag megfelelő, főleg a szolid árakhoz képest. Leginkább a hagyományos, magyaros konyhát kedvelőknek ajánlanám.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
Real Ghoost #709 üzenetére
Köszönöm.
Hamarosan én is írok róla saját véleményt.
-
sharkypeti
aktív tag
Casablanca étterem, Debrecen, Ótemető utca 5.
Erről a helyről van valakinek valamilyen véleménye? A párom holnapra foglaltatott asztalt, de még soha nem jártunk ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest