- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
_BOZONT_ #2130 üzenetére
Majd ha lesz egy linuxod, fel kell rakni egy ssh-server-t, ha lesz tuzfalad kinyitni a 22-es portot, és ha windows alol akarod managolni, akkor a putty nevű progival be tudsz lépni az ssh szerveredre (meg mellette akarki, akár tobbszor is egyszerre), és ott a parancssorbol tudsz dolgokat csinalni (akár ujrainditani a gépet) (a bootolásnak persze auton kell mennie h visszakapd majd megint a gépet, ha nem vagy ott
)
Nyugodtan kérdezz, ha én nem tudok valaszt adni, van itt sok okos ember -
StaMiNa
aktív tag
válasz
ngabor2 #2124 üzenetére
elvileg a home konyvtárban kéne lennie az .rtorrent.rc-nek?
Mintha sikerult volna megoldanom ugy, hogy van egy torrents konyvtar a home-ban, és abban vannak a .torrent fileok, és a letoltott fileok is. Namost csinaltam egy session konyvtarat, amibe belepakoltam a .rtorrent.rc-t is, és mintha onnan olvasná a dolgokat.
De ezt a screen-t még mindig nemértem, mert ugyanugy néz ki ha screennel inditom, mint anelkul. -
StaMiNa
aktív tag
Hát, ez még nemmegy nekem, ./session -t keres, ha csak rtorrentel inditom, pedig ugyanabban a konyvtarban probalom futtatni, ahonnan kileptem, tehat ahol a letoltott fileok vannak. A betoltott torrent fileokat megjegyzi?
-
StaMiNa
aktív tag
Köszönöm a segítséget mindenkitol, sokkal okosabb lettem
-
StaMiNa
aktív tag
válasz
VladimirR #2110 üzenetére
Oké, a sok manualt vhogy nem csipem, de majd vizsgaidoszak utan lesz idom ra
bambano:
A memoriaval nincs gond, meg a vinyo se porog akkor, csak 100%cpu van hash kozben. Azert kicsit morbid hogy 8gigat 6-8oraba telik behasholnia 1000mhz-el.
majd kiprobalom amiket irtal!
Irok ha van vmi fejlemeny, eddig is kosz a helpet!
[Szerkesztve] -
StaMiNa
aktív tag
válasz
VladimirR #2106 üzenetére
Ez a 4.0-as debian nem jon be, egy 1000es thunderbird amd proc+512rammal az azureus valahogy nem tol fel rendesen, lassu a hasheles (3.1es debian alatt sokkal gyorsabb volt), terheli a procit 80-100on, és mintha nem csinalna semmmit
Lehet visszarakom a 3.1-es Debiant, hacsak nem tudsz ajanlani valami gépkímelo linux rendszert ezeknek: torrentezes/webserver/ftpserver/sambaserver
Kulonben valahogy az iptables-nel nemertem hogy kell hasznalni a csatoolokat
Eddig kulonben kosz a helpet! -
StaMiNa
aktív tag
SSH-t és pure-FTPD-d hol engedelyezek/confolok?
etc/pure-FTPD-ben a conf fileban nincs sok értékelheto -
StaMiNa
aktív tag
Sziasztok,
felraktam a legujabb debian (2.6os kernel) linuxot, majdnem minden megy jol, csak a samba-n keresztul nem tudom elérni a gépet winxp alol. Látja a linuxos gépet, de user/jelszot kér, és hiaba irom be azt ami létezik, ujra kéri, és hiaba hozok letre mást, azt se fogadja el.
Linux alol meg elérem szépen a windowsos megosztott dolgokat, és olvasni is tudok onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Hegesztés topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged