- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teeh
csendes tag
válasz
tierbatyo #1190 üzenetére
Én is csodálkoztam, hogy miért nem akar elindulni, de hát csak nem akart... Most egy ismerősnél van a notebook meg a Win telepítő is, jövőhéten kapom vissza. Ha addig sikerül rávarázsolnia az XP-t, akkor már tárgytalan, de ha nem, akkor majd kipróbálom ezt az Ultimatebootcd-t. Kössz!
-
Teeh
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg Debian van a gépemen, de most Windows XP-t próbálnék rárakni. (úgy, hogy csak az legyen rajta, Linux nem). Viszont a telepítésnél elakadtam...
A Windows telepítője ugye a setup.exe, ami viszont Linuxon nem indul el. Beállítottam, hogy a CD-ről bootoljon, hátha akkor majd elindul. Persze nem jött be.
A legújabb ötletem, hogy formatálni kéne a winchestert. Ha üres lesz talán elindul CD-ről a Windows... (Bár igazából nem tudom, miért segítene az üresség ezen a gondon, de hát gondolom, a Linux kavar be...) Viszont itt akadtam el végleg.
Hogy a csudába lehet a winchestert formatálni Linux alatt?
Először azt hittem, hogy a boot képernyőn (vagy akárhogy is hívják) be lehet állítani - mert asszem Windowsos gépen is onnan oldottam meg a format C-t -, de nincs ott semmi beállítás. Ha viszont belépek a Linuxba, onnantól már végképp nem tudom, mit tudnék vele kezdeni.
Szóval van valakinek ötlete, hogy tudok XP-t varázsolni a Debian helyére?
---
Ja és mielőtt nekem ugranának Linux fanok, hogy miért akarom lecserélni a Debiant, elmondom, hogy csak azért kell most Windows a gépre, mert sürgősen használható állapotba kell hoznom. Mivel a Debiannal folyton problémák vannak, és nagyon sokáig tartana kideríteni, mi baja, és hogy lehet megoldani, gondoltam, gyorsabb felrakni az XP-t ideiglenesen. De úgy tűnik tévedtem, mert most ez sem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest