- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
válasz
Archttila #6222 üzenetére
Azert mert masnak ez a velemenye ( es nem is alaptalan az amit mondtam ) meg nem kell felkapni a vizet, es elmagyarazni hogy miert olyan egyszeru , es miert jobb mint a windows .
Ugyanis ezen kar is lenne vitatkozni, mert a windows sokkal jobban megcsinalta ( EZT A RESZET ) az oprendszernek.
Ott ha letoltok valamit akkor fel is lehet telepiteni, meghozza ugy hogy rakattintok. ( na most itt nem ez a helyzet )
Ettol fuggetlenul meg erdekesnek tartom, viszont szerintem egyaltalan nincs igazad.
Probald meg kicsit mondjuk egy windows felhasznalo szemszogebol nezni a dolgokat, es valoszinuleg maris meg fogod erteni hogy miert irom ezeket.
-
honda 1993
senior tag
válasz
ubyegon2 #6220 üzenetére
Hat en nem tudom.
De az hogy letoltok egy programot, rakattintok hogy telepiteni tudjam es nem tortenik semmi ( egyebkent minden egyes letoltott programnal ezt csinalja ) szoval ez szerintem elegge gaz.
Inkabb hanyagolom egyenlore, mert nekem elegge durva hogy ennyit kll szarakodni egy driver telepitesevel.
minden esetre Koszi mindenkinek.
-
honda 1993
senior tag
Mondjuk nem igazan sikerul kihamoznom ebbol, hogy pontosan mi is ez. ( csak reszben)
De nem ertem hogy minek kellene ez nekem egy driver telepiteshez. ( bar mondjuk amit linkeltel azt letoltottem, es telepitesnel hibat irt.
Mondjuk a haverom azt mondja hogy be kell irni a terminalba (shit+f2) hogy apt-get update, es allitolag ez megoldja a problemat. de nem tortent semmi.
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Valaki tudja hogy honnan lehet letolteni hd 7870-hez a drivert ?
Debianra sehol nem talalok. ( csak windows-ra )
Es most 4:3-as keparanyban jeleniti meg a kepet, illetve a felbontas sem 1920*1080.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged