- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Mobil flották
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
válasz
Archttila
üzenetére
Azert mert masnak ez a velemenye ( es nem is alaptalan az amit mondtam ) meg nem kell felkapni a vizet, es elmagyarazni hogy miert olyan egyszeru , es miert jobb mint a windows .
Ugyanis ezen kar is lenne vitatkozni, mert a windows sokkal jobban megcsinalta ( EZT A RESZET ) az oprendszernek.
Ott ha letoltok valamit akkor fel is lehet telepiteni, meghozza ugy hogy rakattintok. ( na most itt nem ez a helyzet )
Ettol fuggetlenul meg erdekesnek tartom, viszont szerintem egyaltalan nincs igazad.
Probald meg kicsit mondjuk egy windows felhasznalo szemszogebol nezni a dolgokat, es valoszinuleg maris meg fogod erteni hogy miert irom ezeket.
-
honda 1993
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Hat en nem tudom.
De az hogy letoltok egy programot, rakattintok hogy telepiteni tudjam es nem tortenik semmi ( egyebkent minden egyes letoltott programnal ezt csinalja ) szoval ez szerintem elegge gaz.
Inkabb hanyagolom egyenlore, mert nekem elegge durva hogy ennyit kll szarakodni egy driver telepitesevel.
minden esetre Koszi mindenkinek.
-
honda 1993
senior tag
Mondjuk nem igazan sikerul kihamoznom ebbol, hogy pontosan mi is ez. ( csak reszben)
De nem ertem hogy minek kellene ez nekem egy driver telepiteshez. ( bar mondjuk amit linkeltel azt letoltottem, es telepitesnel hibat irt.

Mondjuk a haverom azt mondja hogy be kell irni a terminalba (shit+f2) hogy apt-get update, es allitolag ez megoldja a problemat. de nem tortent semmi.
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Valaki tudja hogy honnan lehet letolteni hd 7870-hez a drivert ?
Debianra sehol nem talalok. ( csak windows-ra )
Es most 4:3-as keparanyban jeleniti meg a kepet, illetve a felbontas sem 1920*1080.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest