Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
Szia!
Én is hasonló problémával küszködök. Nekem is NF4-es lapom van és sem az alaplapi hálókarit, sem a hangot nem ismerte fel a debian (2.6-os kernel). Mondom így nerces lesz a netinstall. Leszedtem az első telepítő cd-t feltettem újra a rendszert, és az nvidia honlapjáról leszedett driverekkel próbálkoztam mindhiába!
Sem az alaplapi drivert nem tudtam feltenni sem az nvidia vga drivert. Ha valakinek sikerült már feltenni hasonló konfigra debiant az írja már le hogyan csinálta.
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest