- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
válasz
RichieTri #4528 üzenetére
Szia!
Alapból 1333mhz-re rakja mivel az a hivatalosan támogatott.Ha van lehetőség akkor a biosban x.m.p profilt válassz és beállítja magától,ha nem ok így akkor manuálisan állítsd be a gyári időzítést és sávszélességet amit a gyártó oldalán találsz meg.
04ahgy : Végül 11 lett a vége a Tras-nak 2133Mhz-en
-
senki66
senior tag
válasz
RichieTri #4528 üzenetére
Szia,
Hát gondolom nagyjából azokat, amiket én is próbáltam az itteni fórumtárs(ak) javaslataira, meg a saját ötletemre (pár hozzászólást ha visszanézel láthatod), csak megnézve az alaplapot specifikációját valószínűleg több sikerrel mint én ("Support for DDR3 2400(OC)") Már nem emlékszem milyen sorrend volt , talán először
csak az Extended Memory Profile-t állítottuk: Profile1-re és az MCH feszültséget 1.2-1.3 , ha melegszik ventivel hűteni (akkor állítólag akár 1.4 is lehet) Ha megy ok, ha nem akkor tesztelés, memtest86 -tal, de ezt már az expertek jobban tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged