Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jugeen
addikt
a Maximus Extreme konkurense valóban nem jelent még meg, ha csak nem tekintjük a P5E3 Premiumot annak. 4 magos processzor esetén a DDR3 1800 elérése nem minden esetben lehetséges. de ez sosem a kivárástól függ, hanem a szerencsétől. 1 hónap alatt nem lesz itt akkora változás, amitől letisztulna a piac.
SimonYana az, hogy kipróbáltad az összes P35 és X38 lapot kicsit információ hiányos. ismereteim szerint eddig csak DDR2-es platformon utaztál. a DDR3 kicsit más. Lala első szériés X38-as lapba futott bele, amivel nem volt szerencséje. sajnos! én is belefutottam a P5E3 WS Pro-ba és sajnos ugyanaz a hiba jelenség mutatkozott, ami az első szériások esetén, mégpedig, hogy az 1 : 2 FSB : RAM osztó nem működik. így a DDR3 nem hogy megmutatta volna az erősségét, inkább gyengélkedett. Maximus Extreme-nél ez a hiba nem áll fent. gyönyörűen hasítanak benne a RAM-ok, és annyin amennyit a CPU elbír. én bátran merem ajánlani bárkinek. ami hibája van, az úgy is csak extrém tuningnál minősül hibának.
sok sikert a helyes döntés meghozatalában

-
SimonYana
addikt
Nem szolszközbe.Nagyon helyes , hogy kifejted véleményed.Természetesen nem emlitettem fentebb,de természetesen a procit is váltom,mihelyt kijönnek a 12 mb chas-es quadok.
A lappal mindenképpen megvárom az X48-at,mert már végig teszteltem az összes P35 és X38 lapot,de bár netettem volna!.
Remélem ennél csak jobbak lesznek,mert ha rosszabb lesz az már el sem indúl!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó 48 GB DDR4 DIMM (Asztali) memória 16-16-8-8 GB modulokkal
- Kingston HyperX Fury - 32 GB (2X16) - DDR4 - 3200 Mhz - CL16 - iPON
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- INTEL 1700-as alaplapok
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest