Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
értem, bár nemtudom, milyen igazamat kéne bizonyitanom, de rendben
nézd, aláirom, hogy nincs rá szüksége, de gyorsabb vele, hogy mennyire az megint más kérdés... azt pedig mint már 1x irtam, a te szemedben bohóckodás, az enyémben tesztelés (és szükséges "rossz" a WR-ekhez)...
a 2000-res lista meg mint látod, 2133-on kiadott ramokkal a jövőben sztem egy átlagos eredmény lesz, jelenleg még kemény tuning...Várom a tesztet...ha lehet ne egy full tuning beállítással legyen tesztelve az a DDR3, hanem vmi tényleg stabil és elérhető beállítással.
ennek örülök, és lesz benne is is
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Honda topik
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest