Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
értem, bár nemtudom, milyen igazamat kéne bizonyitanom, de rendben
nézd, aláirom, hogy nincs rá szüksége, de gyorsabb vele, hogy mennyire az megint más kérdés... azt pedig mint már 1x irtam, a te szemedben bohóckodás, az enyémben tesztelés (és szükséges "rossz" a WR-ekhez)...
a 2000-res lista meg mint látod, 2133-on kiadott ramokkal a jövőben sztem egy átlagos eredmény lesz, jelenleg még kemény tuning...Várom a tesztet...ha lehet ne egy full tuning beállítással legyen tesztelve az a DDR3, hanem vmi tényleg stabil és elérhető beállítással.
ennek örülök, és lesz benne is is
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest