Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
értem, bár nemtudom, milyen igazamat kéne bizonyitanom, de rendben

nézd, aláirom, hogy nincs rá szüksége, de gyorsabb vele, hogy mennyire az megint más kérdés... azt pedig mint már 1x irtam, a te szemedben bohóckodás, az enyémben tesztelés (és szükséges "rossz" a WR-ekhez)...
a 2000-res lista meg mint látod, 2133-on kiadott ramokkal a jövőben sztem egy átlagos eredmény lesz, jelenleg még kemény tuning...Várom a tesztet...ha lehet ne egy full tuning beállítással legyen tesztelve az a DDR3, hanem vmi tényleg stabil és elérhető beállítással.
ennek örülök, és lesz benne is is
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest