- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kris07
csendes tag
Ennyire azért utánanézegettem a dolgoknak, mindig azzal kezdem, de el lehet veszni ezon a nagy infosztrádán ami itt hömpölyög. A DDR3 magasabb frekvencián éri el ugyanazt, mint a DDR2, ez oké. Tisztában voltam azzal, hogy gyorsulni nem fog, nem nagy a különbség köztük. (Árban viszont már olcsóbb a DDR3)
A későbbiekre való tekintettel érdekelt, hogy nyugodtan megvehetek bele egy 1600-ast, futni fog-e benne. És ahogy JoceeHunt mondta, lehet érdemesebb egy kisebb feszültségűt, mert azt lehet még tuningolni.
De!
Ha nem számít annyit a késleltetés akkor ár miatt, lehet érdemesebb venni egy sima CL9-est 1.5 V-al. Amire szintén életfogytig van garancia. Pl Crucial. (Vagy milyen márka még a jó?)
Mert az ár a késleltetés rövidülésével arányosan eléggé megnő. Ha később lecserélek 1-2 dolgot, akkor azzal is még vígan elmegy igaz? Ábszolúte szimpatikus a G.Skill, de szállítással együtt már jó pár ezer a különbség árban.
Egyébként főleg zenélés, zeneszerkesztés használom a gépet, egy-két videó, kép szerkesztés, néha egy kis játék.
A 8 Gigát ki tudnám egyáltalán használni? Pl itt van ez :
Exceleram Black Sark 8GB (2x4GB) DDR3 1333MHz CL9 memória Kit 14.288-ért,
vagy
G.Skill - F3-10666CL9D-8GBRL - Ripjaws RL
8GB (2x4GB) - Dual - 1333Mhz - CL9 - 9-9-9-24 - 1.5V 15.650-ért (vagy más egyéb tipp?)
Köszönöm, hogy próbáltok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Eredeti játékok OFF topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Tesla topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennyire azért utánanézegettem a dolgoknak, mindig azzal kezdem, de el lehet veszni ezon a nagy infosztrádán ami itt hömpölyög. A DDR3 magasabb frekvencián éri el ugyanazt, mint a DDR2, ez oké. Tisztában voltam azzal, hogy gyorsulni nem fog, nem nagy a különbség köztük. (Árban viszont már olcsóbb a DDR3)