Hirdetés
- Poco F7
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattila92
csendes tag
Üdv! Lenne egy elég bosszantó problémám. Nyáron vettem egy 2 Gb-os 1600 MHz-es DDR3-as Kingmax RAM-ot (kék hűtőbordásat). Sikerült viszonylag könnyen az időzítésen állítva felhúzni 1333-ról 1600 MHz-re. Most vettem még 2 Gb-ot, szintén Kingmaxot, de ez már az a Hercules fajta. Viszont a kettőt együtt (2x2 Gb) már sehogy sem sikerül felhúzni 1600-ra, igaz csak az időzítéssel próbáltam babrálni, mivel elég amatőr vagyok a dologban, de ha egyszer 1600-as RAM-ot vettem, akkor jó lenne, ha annyin ketyegne. Megköszönném, ha valaki tudna ebben segíteni. Az alapom az ASRock M3A790GXH, a proci Phenom ll X4 955, ha esetleg ez számít. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- BMW topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Poco F7
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest