Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nog
csendes tag
Sziasztok,
1066mhz Kingmax-al lenne gondom
a lap Giga E-P45 DS3ha simán 1 ram van a gépben semmi gond vele, viszont dual channelben fagy
összesen 4x1giga ramom van, mindegy, hogy 2x1gigát vagy belerakom mindet 4x1gigára dual channelben 3D alkalmazások alatt kifagy ( megáll a kép és kész ), csak akkor nem problémázik ha 1 ram van bennebiosban minden alap beállításokon megy, így 1,8V-t kap, hiába emeltem ( gondolva én talán kevés neki ) 1,89 V-ig ugyanaz a helyzet
az FSB 333 Mhz a memórai 400Mhz-en megy, az nem lehet gond ha jól tudom, hogy nem 1:1 arányban megy?ja és a ramok már másodszorra vannak kicserélve mert először azt hittem, hogy hibás ramot kaptam, de most kiderült, hogy nem azzal volt a gond
ha van ötletetek pls help, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest