- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
Hűha!
Köszönöm szépen
Én most nem akarok hülyeségeket összehadarni ezért a lapom egy ASRock ALiveXFire-eSATA2 R3.0
A procim meg egy AMD Athlon II X3 455-ös (3.3Ghz)
A gépet meg... igazából mindenre használom. Van, hogy videót szerkesztek vele, vagyis renderelni is szokott. Sokszor játszom rajta, de megy rajta a minecraft is, vagyis Java is kihasználja, nem tudom van-e jelentősége. tömörítés is ritkán előfordul mivel szoktam torrentelni, de inkább kitömörítés mint be, van amikor csak lazán internetezek.
Szeretek tuningolni de nem olyan halálosan fontos, nem akarok semmit tönkretenni, hűtő meg nincs a ramokon...
Ha majd nagyon elegem lesz beteszek mindent automatára és nem érdekel
Viszont most megint tanultam valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest