Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
válasz
Xalderon
üzenetére
Szia! OCZ Platinum szeriat tudom ajanlani, de a Kingmaxokat meginkabb!
En annakidejen kenyszerbol csereltem a Kingmaxomat OCZ-re az alaplap hulyesege miatt.
Mindketto kituno, megbizhato memoria, csak epp a Kingmax feltunoen olcsobb, igaz kicsit rosszabb az idozitese...
Azert ajanlom inkabb a kingmaxot, mert ahogy eszrevettem, az idozitesek sokkal kissebb hatassl vannak a sebessegre mint az orajel es a performance level. Namarmost azonos orajelen a kingmax egeszen mas arkategoriakban jatszik, es a tenyleges sebessege epphogy lassabb (tuti nem veszed eszre hasznalat kozben!).
Szoval hacsak nem tuningrekordok folosleges ostromolgatasara akarod hasznalni, azt javaslom inkabb sporolj rajta, es koltsd inkabb vidikarira, vagy egyeb sebesseget latvanyosabban javito cuccra...
Vagy sörre!
A Kingston meg, mint megbizhato tuningram eddigi ertesuleseim szerint erosen felejtos.
De ha megis azt valasztanad, kivanom legyen vele szerencsed!
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest