- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
ehh, úgy döntöttem, mivel tanulás közben mehet a memtest, ezért jövő héten megnézem a múltkor kibeszélt mushkin ascentjeimet egy p35ds3-ban, hátha ott többet kihozok belőlük... mindenesetre jövő héten meghirdetem őket eladásra, kérdés mennyiért... mert túl sokat nem tudtam kihozni belőlük... 2x2GB 1066 MHz 5-5-5-15 Mushkin Ascent, 2.05V-on tudja ezt asszem... meg 1101 MHz-et is tudott ezen a feszen, de többet nem tudott nagyobb feszen sem... legalábbis nálam... de lehet fsb-mem-arányt is állíthattam volna, de mindegy már... berakom abba a lapba, megnézem tud-e ott többet... de ha nem tud, akkor eladni sem tudom olyan jó pénzért... itt ph!-n most a legolcsóbb 2x2 gigás cucc 1066-on kingmax volt 10-ért... na de ezen mégiscsak van vapor chamberes hűtő, még ha nem is ér olyan sokat, de van és kész.
meg a neve mushkin... indítom majd 18-ról, aztán lesz ami lesz... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Borderlands 4
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- MSI B450 TOMAHAWK MAX
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

meg a neve mushkin... indítom majd 18-ról, aztán lesz ami lesz...