Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
Blaze71
üzenetére
Nem hülyéztelek le, csak azt mondtam nem kéne hülyeséget beszélni. A kettő szerintem nem ugyanaz. Ha az 1. asus lapom lenne ami jól műxik nem járatnám a számat, de nagyon nem az első, és nagy részük az olcsó kategóriábol való volt (p5k). Egyikkel sem volt semmi parám, kivétel a p5kc, de alapon amire gyártották az is tette a dolgát... Arról hogy ki és miért gyerekes nem nyitnék vitát. Am ez a kinek műxik kinek nem, fordítva is dukál. Volt egy rossz asus lapod és akkor mind szar? MSI nálam nem gyerebe kategória, nincs tapasztalatom, de gigáék pár lapja megfordult már a kezeim között, mint ahogy abitok is, és ezekről se tudok sok rosszat elmondani. Am lehet én vagyok a máker mert nem ment tönkre egy lapom se, sőt a környezetemben 1 asus se adta be a kulcsot az elmúlt 1,5 évben (giga se, és abit se halt le senkinél). Nah részemről téma lezárva, ha van még valami nyűgöd dobjál privit vagy mailt, ne ide szemeteljünk. Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest