Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Köszönöm a cikket! Amugy meg tényleg mingyárt rosszul leszek itt a munkahelyen, ilyen adatok láttán! Én barom meg tegnap még felraktam az apróra a RAMokat hogy eladom és veszek valami jól húzható párt helyette
Tessék csak nyugodtan jól kiröhögni
Bevallom mikor én ezt vásároltam, akkor nem voltam igazán tisztába a felső kategóriák tudásával, pusztán csak a stabilitás volt a lényeg, és hogy a deszkám leirásában szerepelt a támogatot RAMok között. Épp volt egy pár eladó, án meg épp pont jól megvettem! Most meg hogy felnyitottad a szemem, mingyárt megmondom itt mindenkinek a melohelyen hogy menjenek a francba, nekem haza kell mennem RAMot tesztelni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Tessék csak nyugodtan jól kiröhögni
Bevallom mikor én ezt vásároltam, akkor nem voltam igazán tisztába a felső kategóriák tudásával, pusztán csak a stabilitás volt a lényeg, és hogy a deszkám leirásában szerepelt a támogatot RAMok között. Épp volt egy pár eladó, án meg épp pont jól megvettem! Most meg hogy felnyitottad a szemem, mingyárt megmondom itt mindenkinek a melohelyen hogy menjenek a francba, nekem haza kell mennem RAMot tesztelni