Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Google Pixel topik
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo19
aktív tag
Bocsánat kicsit pongyolán fogalamztam.
Én a gépet csak játékra és néha filmnézésra használom a többi dolgot a leptoppal csinálok. A 24/7-et úgy értem, hogy egy hétköznapi használat, nem csak mondjuk egy 3dMark lefuattása elejéig. Igaz nekem még nem volt meg a múlt héten a ram. Ezért írtram azt, hogy ha nem indulgat újra...... akkor nekem már megfelelő a beállítás. Fontos dolgot nem csinálok a géppel így még esetleg az sem jelentene gondot ha egyszer megállna a rendszer, bár akkor már kicsit visszavennék a teljesítményből.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Metal topik
- Autós topik
- Gitáros topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- DDR4 párban Kingston HyperX FURY (2x8Gb 30k) + Kingston FURY Beast (2x16GB 75k)
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 5600MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston FURY Beast WHITE RGB 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 XMP/EXPO - bontatlan,120 hó gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én a gépet csak játékra és néha filmnézésra használom a többi dolgot a leptoppal csinálok. A 24/7-et úgy értem, hogy egy hétköznapi használat, nem csak mondjuk egy 3dMark lefuattása elejéig. Igaz nekem még nem volt meg a múlt héten a ram. Ezért írtram azt, hogy ha nem indulgat újra...... akkor nekem már megfelelő a beállítás. Fontos dolgot nem csinálok a géppel így még esetleg az sem jelentene gondot ha egyszer megállna a rendszer, bár akkor már kicsit visszavennék a teljesítményből.