Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

sziasztok!

új vagyok még a játékban, a hétvégén kezdtem neki, felmerült bennem egy-két kérdés...

látom, hogy itt a loot rendszer eltér az első részben levőtől, találtam wikin olyan artifactot ami növeli a tápos fegyverek esésének valószínűségét, stb.

sajnos így a játék elején azt tapasztaltam, hogy a nagyobb játéktér és a dúsabb aljnövényzet miatt kevésbé is láthatóak a ládák/egyéb cuccok, ha rendesen körül akarok nézni, az rengeteg idő, és még több gyakás, ami egy ideig vicces, de a 30. kőkatona körül kezd kicsit unalmassá válni úgy, hogy még csak az első mellékküldetés felé tartok, most hagytam el vulgrimot először.

első kérdés: lesz-e a játékban olyan artifact, mint az előző részben volt, ami felfedi a lootokat a térképen, hogy ne kelljen minden négyzetcentit külön átkutatni. akár pályánként, akár általánosan felfedi, az jó...

második kérdés: érdemes-e várni a lootolással míg esik/vevődik valami esélyjavító artifact a jobb cuccokért?

sajnos hörcsög típus vagyok, képes vagyok órákat grindolni hogy az összes gyaszt összeszedjem a sztori mód helyett, de ha ezt tudom ingame térkép alapján is csinálni később, akkor nem fárasztom magam vele.

Új hozzászólás Aktív témák