- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
új vagyok még a játékban, a hétvégén kezdtem neki, felmerült bennem egy-két kérdés...
látom, hogy itt a loot rendszer eltér az első részben levőtől, találtam wikin olyan artifactot ami növeli a tápos fegyverek esésének valószínűségét, stb.
sajnos így a játék elején azt tapasztaltam, hogy a nagyobb játéktér és a dúsabb aljnövényzet miatt kevésbé is láthatóak a ládák/egyéb cuccok, ha rendesen körül akarok nézni, az rengeteg idő, és még több gyakás, ami egy ideig vicces, de a 30. kőkatona körül kezd kicsit unalmassá válni úgy, hogy még csak az első mellékküldetés felé tartok, most hagytam el vulgrimot először.
első kérdés: lesz-e a játékban olyan artifact, mint az előző részben volt, ami felfedi a lootokat a térképen, hogy ne kelljen minden négyzetcentit külön átkutatni. akár pályánként, akár általánosan felfedi, az jó...
második kérdés: érdemes-e várni a lootolással míg esik/vevődik valami esélyjavító artifact a jobb cuccokért?
sajnos hörcsög típus vagyok, képes vagyok órákat grindolni hogy az összes gyaszt összeszedjem a sztori mód helyett, de ha ezt tudom ingame térkép alapján is csinálni később, akkor nem fárasztom magam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest