Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Tegnap elkezdtem a DS2 SotFS-t. Rögtön a legelső ellenfélnél, akibe belefutottam, hangosan felröhögtem, és kérdezném: végig ilyen elcseszett hit boxok lesznek?
Konkrétan a "vízilóra" gondolok, ami előbb két méterre tőlem a seggét a földhöz verve is eltalált, majd ER rúnamacit is megszégyenítő módon, kb. (oldalirányban) egy méterre tőlem összecsapva a karjait kapott fel és csócsálta szét a fejemet!
Másodikra már úgy mentem oda, hogy tök mindegy, mit csinál, én inkább gurulok, és így hozzám sem tudott érni. De azért ez így kicsit röhejes. (A tutorial ember ellenfeleivel nem volt ilyen gond. Bár ők olyan lassúak, a kilőtt nyílvesszőket is értve ez alatt, hogy két dodge között meg is tudtam volna vacsorázni, akkor sem találnak el.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Másodikra már úgy mentem oda, hogy tök mindegy, mit csinál, én inkább gurulok, és így hozzám sem tudott érni. De azért ez így kicsit röhejes. (A tutorial ember ellenfeleivel nem volt ilyen gond. Bár ők olyan lassúak, a kilőtt nyílvesszőket is értve ez alatt, hogy két dodge között meg is tudtam volna vacsorázni, akkor sem találnak el.)