Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
válasz
sfdrakex #161 üzenetére
Esetleg visszatérve az elejére te is említetted a fullos daemont.
Letöltöttem azt is de a telepítéskor a trialt választva kellene neki email cím amit nem hajlandó sehogy regisztrálni vagy én vagyok béna nem tudom hol kell.
És utána lehetne bármit kezdeni a crack-kel ami hozzá van de nem hajlandó települni a trial az email cím nélkül.Ezen esetleg tudsz segíteni?
-
Sas madár
őstag
válasz
sfdrakex #158 üzenetére
Gépírás gyakoroltató program.sajna 1 helyen találtam meg onnan is több hét alat töltöttem mert nem volt rendes seed.
De igen látszódik a virtuálisban a commanderben is de sajna csak a telepítés része fut le rendesen.
Egy lemez kinézetű ikonja van a programnak és a telepítés után a telepítés gomb ki is szürkül,tehát felismeri,hogy a gyökér része már a gépre van telepítve.ilyenkor lehet csak rákattintani az indítás ikora és ilyenkor már nem megy tovább hanem nincs lemez hiba üzivel befejez. -
Sas madár
őstag
válasz
sfdrakex #153 üzenetére
Bocsi ,közben most olvasom amit korábban írtál.
Az mdf filet bemásolom a virtuális meghajtóba.
Onnan rá kattintva elindul a telepítője és települ ,ez után viszont akár a gépre telepített ikonra vagy újra a virtuálba becsatoltra kattintok akkor feljön a program indító ikon ahol a startra kattintva azt írja nincs lemez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Autós kamerák
- Formula-1
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Háztartási gépek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Witcher topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest