Új hozzászólás Aktív témák
-
19870820
senior tag
Senkinek nincs ilyen modemje vagy esetleg egy kis segitséget valakitöl?
-
19870820
senior tag
Valaki esetleg tudna segiteni?Azóta is fenn ál a probléma,egész netet átbolhásztam már,de választ sehol se kaptam.Végülis a net müködik igy win7böl csatlakozva,csak az zavar hogy ezzel ugye a webes felületéböl kellene csatlakozni?Szóval nem zavar be igy egymásnak a kettö hogy én csak a winböl a "szélessávú kapcsolat"ot használom?Ilyenkor ugye hozzá se nyulok a modem webes felületéhez.
-
19870820
senior tag
Köszönöm mindenkinek a nagy segitséget
-
19870820
senior tag
Valaki segitsen ha lehet mert igy nagyon rossz netezni hogy folyamatosan szakadozik a net
-
19870820
senior tag
Senki nem tud ezekbe segiteni?
-
19870820
senior tag
-
xabolcs
őstag
igazan nincs mit.
hmmm, azt en sem tudom, hogy a masik op.rendszerben miert jo.
az irasokban benne van. olvasd el oket, sot a 360R parameterezeset is elolvashatod ... a hosszaszolasokkal egyutt.
nem fogsz unatkozni egy ideig az biztos.a telneten hasznalhato parancsok: [link]
a tartalekkal valo jatszas roviden: [link]
ennel tobbet nem nagyon tudok segiteni (ui. se modemem, se adsl kapcsolatom nincs
), olvasd el a linkelt dolgokat, esetleg a modemed felhasznaloi utmutatojat is!
-
19870820
senior tag
köszi a segitséget,el is olvasgatom öket
Szerinted az mitöl lehet hogy ha csak a vistából csatlakozok akkor meg nem szakad a net?Ez számomra rejtélyHa ráérsz most tudsz ebbe segiteni hogy te irásoddal" meg mondjam a modemnek hogy több tartalékot halmozzon fel" ? Sajnos annyira nem értek hozzá,hiába olvasom végig amit linkeltél.
-
xabolcs
őstag
dchard kollega foglalkozott behatobban ezzel a modemmel, meg ugy altalaban adsl-lel.
ADSL modem teszt: Dlink DSL-321B - itt erdemes elolvasni a hozzaszolasokat is.
illetve meg a kapcsolod anyago(ka)t is erdemes elolvasni: az oldal aljan, illetve konretan az ADSL parameterezest.
a problemadhoz hozzaszolva szerintem keves tartalek van a vonaladban, mondhatni tul nagy sebessegre szinkronizal, igy a legkisebb zajra, hibara mar dobja a szinkront.
A linkelt irasokban, forumokban megtalalod a megoldast, hogy hogyan tudod megmondani a modemnek, hogy tobb tartalekot halmozzon fel. -
19870820
senior tag
Hello.Szeretnék érdeklödni ennek a modemnek a pontos beállitásáról,hátha tud ebbe valaki segiteni.Nekem most a vistából csak ugy csatlakozik hogy csináltam egy "szélessávú kapcsolat" nevü csatlakozást.Igy tökéletesen megy minden le és feltöltés is megfelelö sebességgel.A gond ott kezdödik hogyha a beállitási felületénél beállitom a netet hogy ugy csatlakozzon,igy viszont mindig szakad a net,szabálytalan idöközönként és azt vettem észre hogy ilyenkor nagyon leesik az SNR érték,net szakadása után vissza se csatlakozik.Szóval ezekbe kérnék segitséget. Bocsi hogy nyitottam uj témát de ehhez a modemhez nem találtam forumot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lightyear - befektetési app
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged