- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
valaki, raero idejeben vegigmenne ezen a manual-on, hogy sikerul-e mukodesre birnia? illetve hogy ugy altalaban ertheto-e az egesz, vagy tul nagy baromsagokat irtam?
erofesziteseiteket elore is koszonom
-
C programozáshoz melyik packegeket kellene leszednem?
-
Isten
tag
Hat, most egy picit elbizonytalanitottal, de mindezek ellenere is megmaradt a kiserletezo kedvem, igy nem teszek le rola. Igazabol a kerdesem mindig az -es eddig egy temaba vago hozzaszolas erkezett a kerdesemre-, hogy milyen a Cygwin. Azt mar tudom, hogy sok portot nyit, de az a ket rendszer (UX*-Win) kozti porhasznalat miatti kulonbsegek miatt van igy....
-
Isten
tag
Nem tudtad? Az Istenek mind mazoid, perverz embak.... Van CDR-Tools for windows, a Jörg Schilli fele cdrecord-ot hasznalja, en azota nem hasznalok Nero-t. Ha lehetne, parancssorbol egetnek CD-t. Ebbol mar kezdek sportot uzni.
-
Isten
tag
Szep dolog lehet ez a cygwin, hogy itt Isten es Lucifer is egy helyen talalhato, az viszont nem nagyon tetszik, hogy az alapbol is ''szita'' windows-t meg jobban szetlyuggatja a Cygwin, de gondolom van rajta portmap meg minden egyeb tool. Hat nem tudom, igazabol en csak kiserleteznek vele, mondjuk CD iras, IRC bot futtatas meg ami meg jon. Egy kicsit felkeltette az erdeklodesemet.... nagyon!!
Szerintem egy jo dolog! -
[w]
őstag
újra és újra bebizonyosodik, hogy ez a legf*szább fórum a világon! itt még az isten is tag...
hogy ontopic is legyek: én régen használtam, de csak kizárólag ircbotok futtatására nt-s servereken. aztán kiderült, hogy ez a vacak túl sok portot nyitogat meg kedvére és egyszerűbb volt megválni tőle, mint megoldást találni a portzárásokra... -
Isten
tag
Hajj,
csak azt szeretnem kerdezni, hogy kinek van tapasztalata a fent emlitett szoftverrel kapcsolatban? Hasznal vki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Diablo IV
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- bambano: Bambanő háza tája
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest