- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
valaki, raero idejeben vegigmenne ezen a manual-on, hogy sikerul-e mukodesre birnia? illetve hogy ugy altalaban ertheto-e az egesz, vagy tul nagy baromsagokat irtam?
erofesziteseiteket elore is koszonom
-
C programozáshoz melyik packegeket kellene leszednem?
-
Isten
tag
Hat, most egy picit elbizonytalanitottal, de mindezek ellenere is megmaradt a kiserletezo kedvem, igy nem teszek le rola. Igazabol a kerdesem mindig az -es eddig egy temaba vago hozzaszolas erkezett a kerdesemre-, hogy milyen a Cygwin. Azt mar tudom, hogy sok portot nyit, de az a ket rendszer (UX*-Win) kozti porhasznalat miatti kulonbsegek miatt van igy....
-
Isten
tag
Nem tudtad? Az Istenek mind mazoid, perverz embak.... Van CDR-Tools for windows, a Jörg Schilli fele cdrecord-ot hasznalja, en azota nem hasznalok Nero-t. Ha lehetne, parancssorbol egetnek CD-t. Ebbol mar kezdek sportot uzni.
-
Isten
tag
Szep dolog lehet ez a cygwin, hogy itt Isten es Lucifer is egy helyen talalhato, az viszont nem nagyon tetszik, hogy az alapbol is ''szita'' windows-t meg jobban szetlyuggatja a Cygwin, de gondolom van rajta portmap meg minden egyeb tool. Hat nem tudom, igazabol en csak kiserleteznek vele, mondjuk CD iras, IRC bot futtatas meg ami meg jon. Egy kicsit felkeltette az erdeklodesemet.... nagyon!!
Szerintem egy jo dolog! -
[w]
őstag
újra és újra bebizonyosodik, hogy ez a legf*szább fórum a világon! itt még az isten is tag...
hogy ontopic is legyek: én régen használtam, de csak kizárólag ircbotok futtatására nt-s servereken. aztán kiderült, hogy ez a vacak túl sok portot nyitogat meg kedvére és egyszerűbb volt megválni tőle, mint megoldást találni a portzárásokra... -
Isten
tag
Hajj,
csak azt szeretnem kerdezni, hogy kinek van tapasztalata a fent emlitett szoftverrel kapcsolatban? Hasznal vki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest