- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena FIGYELEM  
 A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
 Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT 
 -----
 HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
 -----
 LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
 Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
 Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
 Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Mostanában az elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlásokat legkésőbb a tranzakciót követő 15. napon téríti vissza automatikusan a Curve rendszere (ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi), de egyes esetekben már a kilencedik napon elindul a visszatérítés. Ha 15 nap után sem történik semmi, érdemes panaszt tenned. Ha írsz a supportnak, a visszatérítési folyamat talán meggyorsítható: az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines), de készülj arra, hogy kérni fognak valamilyen igazolást/bizonylatot arról, hogy a tranzakció sikertelen volt, és arra is, hogy képernyőmentéseket újabban nem fogadnak el elutasított internetes vásárlásokról. Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
 Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap). 
 ---
 (Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

AtHoS nagyúr válasz  pictigjis

üzenetére pictigjis

üzenetéreMég jó, hogy szóba került itt ez a Cash akármi, ami nekem Curve újoncnak újdonság volt  mivel engem az 1% jóváírás "ingyenes" csomag miatt nem érint szkippeltem is ezt a részt az összefoglalóban, ahol - most azért csak elolvastam mivel engem az 1% jóváírás "ingyenes" csomag miatt nem érint szkippeltem is ezt a részt az összefoglalóban, ahol - most azért csak elolvastam - az vagyon írva, hogy az Automatikus használat az beállítható, tehát a jelenleg érvényben lévő értő olvasás szerint alapból az nincs bekapcsolva. - az vagyon írva, hogy az Automatikus használat az beállítható, tehát a jelenleg érvényben lévő értő olvasás szerint alapból az nincs bekapcsolva.Nos, mivel ennek ellenére ez a beállítás a fiók létrehozásakor a szolgáltató részéről automatikusan bekapcsolásra került, most ki is kapcsoltam, bár engem jelenleg ez nem érint. Vagyis, mégis érint, mert.... ...ha már itt tartunk ennél a Cash akárminél: referal linkkel regisztráltam másodikán (vasárnap), harmadikán (hétfőn) Garmin órámmal fizettem 50k HUF magasságában (ez 4 vásárlás összege, mutatja is az APP a Curve-hoz rendelt bankkártyánál ezeket a kifizetéseket) Tehát elvileg ezen a Cash kártyán kellene figyelnie az 5 font bónusznak - ha jól értem -, de most nincs rajta semmi. Megvárják, hogy leteljen a maximális 10 nap? 
- 

szabi__memo nagyúr válasz  pictigjis

üzenetére pictigjis

üzenetéreNem explicit kikapcsolni kell jóváhagyást pénzügyi tranzakciók engedélyezéséhez hanem be. Addig meg nem korrekt úgy venni, hogy miért nem nézegeted át mindig hátha változik valami ilyenm Alapértelmezetten bekapcsolva bekerül egy ilyen, az mindenek tűnik csak jóindulatúnak meg szabályosnak nem. 
 Amúgy még mindig nem kaptam választ csak a bizonyítvány magyarázása megy...
 Esetleg valaki más? Nem én jártam így egyedül az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

mivel engem az 1% jóváírás "ingyenes" csomag miatt nem érint szkippeltem is ezt a részt az összefoglalóban, ahol - most azért csak elolvastam
 mivel engem az 1% jóváírás "ingyenes" csomag miatt nem érint szkippeltem is ezt a részt az összefoglalóban, ahol - most azért csak elolvastam