- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondokgy
újonc
válasz
mondokgy #648 üzenetére
Sziasztok!
Firmware-t szerettem volna frissíteni, de rá kellett jönnöm, hogy nagyon benéztem a dolgokat. Én azt hittem U30GT2-es tabletem van, de ez valójában U30GT és az U30GT2 között van. Hogy pontosan mi azt nem tudom, mert több elnevezéssel láttam. U30GT1 talán az igaz, viszont a tablet hátulján U30GT a model megnevezés, de a CUBE-Tablet oldalán U30GT2-nek is nevezik. A lények hogy ebben is már RK3188-as CPU van és nem RK3066, csak a felbontása 1280X800 és a RAM 1GB. Én persze betoltam az U30GT2 2.06-os firmware-t, aminek az eredménye egy elég szétcsúszott kép. A netet túrva nem nagyon találtam ehhez firmware-t. Tudtok segíteni, hogy hol találhatok hozzá (elkezdtem a Cube-Tablet által javasolt kínai oldalról tölteni, de nem igazán akar egyelőre lejönni).
Előre is köszi
mgy -
mondokgy
újonc
Sziasztok!
Kb. 1 hónapja vettem egy Cube U30GT2-t. Eddig nem volt vele baj, de mostanában a töltéskor meghülyül.
Nem mindig csak néha. Olyan mintha beragadna egy adott töltési szinten (pedig rá van dugva a töltő) és nem akar tovább töltődni. Durvább esetben csak akkor működik, amikor a töltőre van dugva. Ha lehúzom rögtön kikapcsol. Aztán a sok ki-bekapcsolgatás próbálgatás során egyszer csak megjavul, feltöltődik és olyan mintha rendbe volna. Valaki tapasztalt már hasonlót? Töltőnek a vele küldött átalakítós töltőt használom. Ha rendbe jön, akkor olyan az akksi mintha jó lenne, több óra használatot is bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air - 16 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest