- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondokgy
újonc
válasz
mondokgy #648 üzenetére
Sziasztok!
Firmware-t szerettem volna frissíteni, de rá kellett jönnöm, hogy nagyon benéztem a dolgokat. Én azt hittem U30GT2-es tabletem van, de ez valójában U30GT és az U30GT2 között van. Hogy pontosan mi azt nem tudom, mert több elnevezéssel láttam. U30GT1 talán az igaz, viszont a tablet hátulján U30GT a model megnevezés, de a CUBE-Tablet oldalán U30GT2-nek is nevezik. A lények hogy ebben is már RK3188-as CPU van és nem RK3066, csak a felbontása 1280X800 és a RAM 1GB. Én persze betoltam az U30GT2 2.06-os firmware-t, aminek az eredménye egy elég szétcsúszott kép. A netet túrva nem nagyon találtam ehhez firmware-t. Tudtok segíteni, hogy hol találhatok hozzá (elkezdtem a Cube-Tablet által javasolt kínai oldalról tölteni, de nem igazán akar egyelőre lejönni).
Előre is köszi
mgy -
mondokgy
újonc
Sziasztok!
Kb. 1 hónapja vettem egy Cube U30GT2-t. Eddig nem volt vele baj, de mostanában a töltéskor meghülyül.
Nem mindig csak néha. Olyan mintha beragadna egy adott töltési szinten (pedig rá van dugva a töltő) és nem akar tovább töltődni. Durvább esetben csak akkor működik, amikor a töltőre van dugva. Ha lehúzom rögtön kikapcsol. Aztán a sok ki-bekapcsolgatás próbálgatás során egyszer csak megjavul, feltöltődik és olyan mintha rendbe volna. Valaki tapasztalt már hasonlót? Töltőnek a vele küldött átalakítós töltőt használom. Ha rendbe jön, akkor olyan az akksi mintha jó lenne, több óra használatot is bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest