- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fordfairlane #987 üzenetére
Köszönöm a választ! Most próbáltam meg class-al, és úgy jó lett. Valószínűleg beleakadhatott a böngésző...
Rendben, erre figyelni fogok!
-
No, megvagyok. Az egyszerűség kedvéért a form-okban csak 1 darab submit szerepel, és a CSS-t is csak erre a gombra írtam meg. Így átláthatóbb, de persze így sem működik.
A 2 darab form:
<div id="form1">
<form method="post">
<input type="submit" id="form1_button" name="form1_button" value="Form1 button" />
</form>
</div><div id="form2">
<form method="post">
<input type="submit" id="form2_button" name="form2_button" value="Form2 button" />
</form>
</div>És hozzájuk a CSS:
div#form1#form1_button, div#form2#form2_button{
margin: 10px 0px 15px 120px;
padding: 7px;
background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(brown), to(#cd5050));
border-radius: 10px;
color: #fff;
font-weight: bold;
width: 150px;
height: 40px;
}A form1-nél tökéletesen működik a dizájn, a form2-nél viszont csak az alapot teszi be a böngésző. Az elem kivizsgálása sem látja (mintha meg sem írtam volna), és a console sem jelez hibát. Ha más elemeket teszek a form-okra (label, small, input...), és azoknak ugyanígy adom meg a CSS-ét, azok működnek.
Próbáltam úgy is, hogy ugyanazt a CSS-t leírom egymás után kétszer, csak másik ID-re hivatkozok, de ugyanez a probléma van akkor is. A másodikat egyszerűen nem látja.Köszi a segítséget előre is!
-
-
Üdv mindenkinek!
Nem jutok semmire egy problémával, ezért a segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy weboldal, rajta menükkel. A menükre kattintva mindig másik content-ek jönnek be. Eddig ez működik is.
Az egyik content-ben van egy form, rajta egy submit gombbal. CSS segítségével megformáztam a gombot, és a többi elemet is a form-on. Ez is rendben. Van viszont egy másik content-ben egy hasonló form, sőt, gyakorlatilag ugyanolyan, csak kevesebb beviteli mezővel. Ennek a dizájnolására a már kész CSS file-t használtam fel oly módon, hogy mindegyik elemhez vesszővel elválasztva odaírtam a második formbeli nevét.
Működik is, kivéve(!) a submit gomb esetében.Már vagy egy órája ezzel szórakozok, de egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni, hogy ugyanúgy nézzen ki a gomb, mint az első form-on. Ami még "jobb", hogy abszolút nem is látja a böngésző, hogy bármiféle stílust is írnék a gombra. Mintha az benne se lenne a CSS-ben (az elem kivizsgálásánál sem látszik).
Találkoztatok már ilyennel? Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged