- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Sk8erPeter #2021 üzenetére
Épp ma olvastam erről, ott Lord Vader's Handle Formerly Anakin-t említették, de viccesebb a Lord Vader Hates Furry Animals.
-
_ak_
addikt
válasz
Sk8erPeter #1940 üzenetére
Csak azért gondoltam, mert hát mi más lenne csúnya, hogy ha nincs tartalommal feltöltve az oldal, mintsem a lap tetején ékeskedő footer.
Remélem lehull a lepel erről a kérdésről, most már én is kíváncsi vagyok.
Más.
Épp nézek egy tutorialt és kettő dolgot is furcsállok.
Egyrészt a színeket végig hsl(a)-ban adja meg a fejlesztő, másrészt ezt és betűméretek is duplán deklarálja "fallback" ként a szokványos egységekkel.Magyarul pl:
font-size: 10px;
font-size: 1rem;Ennek lenne bármi jelentősége manapság?
Illetve érdemes akármennyire is foglalkozni a hsla-val vagy tök felesleges?szerk.: na jó, talán az IE8 nem tudja mi az a rem...
-
_ak_
addikt
válasz
DNReNTi #1937 üzenetére
Szólítsatok csak suttogónak.
Másra amúgy nem tudok gondolni, ha nem ez lenne az...illetve, hogy ponstosabb legyek, nem fixed, hanem sticky footer kell valószínűleg. Gondoltam csak segítek elindulni, de most már kíváncsi vagyok a produktumra.
honda: sticky footer
-
_ak_
addikt
válasz
honda 1993 #1932 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest