- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Gyönyörű képeken csillog a Magic V Flip2
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulie86
tag
Hello, amit photoshopban rajzoltam, az végülis a header, alatta 3 oszlopban kereteket rajzoltam, amikbe akarok pár dolgot tenni, a 2. ban lenne a tartalmi rész, ezek alatt van még 1 footer. ezt mind kivágtam, és elmentettem html @ images -be, és a DW-ben ez mind egy táblába került. és az AP Divet, végülis ebbe akartam rakni, csak abszolútosan az oldal bal felsőjétől pozícionált, igen, de ha ettől a táblától tudnék pozícionálni, akkor jó lenne. Ezt a táblát amibe minden benne van centereztem, addig Ok minden, csak azt amibe a szöveges rész kerülne ezen belül kéne most valahogy megcsinálnom.
Az is jó lenne, ha ezt a táblát átalakítanám valahogy div-é mert a táblázat már nem divat, csak akkor meg asszem már nem lesz középre igazítva, és valahogy divekkel ez a középre igazítás nem a legegyszerűbb dolog, legalábbis nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ideapad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- KARCHER Akkumulátoros magasnyomású mosó kiegészítőkkel
- Asrock Mini ITX PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest