Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözlet, remélem nem hiába, bár kellőképpen kihalt eme topik.
Kérdésem viszont akkor is ide tartozik.
Beállítottam egy generált hátteret, CSS-ben adtam meg:
html {
background: linear-gradient(to right, rgba(0, 255, 0, 0.5), rgba(255, 0, 0, 0.5));
}Nagyon szép és jó, amíg el nem kezdek lefelé görgetni. Az oldal megjelenési magasságának 100%-a alatt az alábbi elszíneződés tapasztalható:
A kifotózás a megjelenő kép jobb oldalát átrázolja, aminek alsó részén látható az említett probléma. Érdekességként, ha háttérképet (tényleg képet) állítok be és azt paraméterezem, hogy ott marad, ahol van, hiába görgetek, akkor az működik. Ugyan azon beállítások viszont itt nem.
Próbáltam összedobni egy JSFiddle-t is. Nem tudja megfelelően lekezelni ezt az utasítást.
Remélem kapok segítséget. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- Be Quiet Silent Loop 2 240mm ARGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest