Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Apple Watch
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Apple iPhone 17 - alap
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Az extensionös példa egyáltalán nem extrém. Nekem is vannak extensionjeim, amikkel átszabom az oldalak megjelenését, és ha lehet, akár komplikált selectorral, de inkább CSS-sel teszem, ez ugye hatékonyabb. Meg gondolom láttad ezt a threadet, a srác is pont ilyet próbált csinálni több elemre is a PH!-n.
A CMS-nél meg nem azt írtam, hogy "nem lehet" piszkálni a generált struktúrát, hanem hogy elképzelhető olyan eset, hogy gyors módosítást szeretnél eszközölni. (Szerk.: na most nézd meg DNReNTi hsz.-ét, akkor máris nem lesz ez sem extrém, pont erről beszéltem.)
De ahogy fordfairlane írta, lehet olyan eset is, hogy külső forrásból (webszolgáltatás, stb.) kapsz valamilyen tartalmat, amit mondjuk injektálsz az oldalba, vagy hasonló, és ennek a megjelenítését is szeretnéd testreszabni.(#2075) DNReNTi:
Na, pont ilyen példát írtam az előbb...
Szóval csöppet sem volt extrém (csak nem CMS-ről, hanem frameworkről van szó, de tökéletesen mindegy).
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meggyi001: A végtelenbe...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Apple Watch
- További aktív témák...
- XPS 9340 27% 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval csöppet sem volt extrém (csak nem CMS-ről, hanem frameworkről van szó, de tökéletesen mindegy).