Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Az extensionös példa egyáltalán nem extrém. Nekem is vannak extensionjeim, amikkel átszabom az oldalak megjelenését, és ha lehet, akár komplikált selectorral, de inkább CSS-sel teszem, ez ugye hatékonyabb. Meg gondolom láttad ezt a threadet, a srác is pont ilyet próbált csinálni több elemre is a PH!-n.
A CMS-nél meg nem azt írtam, hogy "nem lehet" piszkálni a generált struktúrát, hanem hogy elképzelhető olyan eset, hogy gyors módosítást szeretnél eszközölni. (Szerk.: na most nézd meg DNReNTi hsz.-ét, akkor máris nem lesz ez sem extrém, pont erről beszéltem.)
De ahogy fordfairlane írta, lehet olyan eset is, hogy külső forrásból (webszolgáltatás, stb.) kapsz valamilyen tartalmat, amit mondjuk injektálsz az oldalba, vagy hasonló, és ennek a megjelenítését is szeretnéd testreszabni.(#2075) DNReNTi:
Na, pont ilyen példát írtam az előbb...
Szóval csöppet sem volt extrém (csak nem CMS-ről, hanem frameworkről van szó, de tökéletesen mindegy).
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED TV 55CS6LA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval csöppet sem volt extrém (csak nem CMS-ről, hanem frameworkről van szó, de tökéletesen mindegy).