- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
martonx #1781 üzenetére
"Illetve a korrektség kedvéért még megemlíteném, hogy ahol nem MS technológiákkal fejlesztenek, és nagyban játszanak (pl. pénzügyi világ jó része), ott erősen jelen szokott lenni az Oracle technológiai is, mondjuk hirtelenjében nem tudom, hogy a méregdrága Oracle szervereken milyen oprendszer fut, de szvsz nem linux."
Hat, mivel tortenetesen nalunk pont van ilyen ezert el tudom mondani, hogy SunOS - Solaris
Amugy, tisztaban vagyok vele, hogy nem csak ez a vonal letezik, es nem is vagyok u.n "szakbarbar", vagy erre a helyzetre nem tudom milyen szo illik, de teny, hogy a klasszikus ertelemben vett szoftveres cegeknel a szervereken leginkabb Linux fut. Ezt a tapasztalataimra meg masok tapasztalataira alapozom.
Meg.. ezen nem is vitatkozni akarok, volt, hogy Windowson fejlesztettem, meg volt hogy windows alol kellett szerverre ssh-znom, es en is a jo oreg puttyhoz folyamodtam, de na.. egy fejleszto csak ertsen mar a bash-hez, es azt csak terminalbol nyissa mar meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kedvenc zene a mai napra
- Béta iOS-t használók topikja
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő