- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mint említettem, nem hiszem, hogy az NVIDIA ettől ijedt volna meg, hiszen a dia alapján a 7700 XT is jobb. Vagyis akkor a 7700 XT alá kellett volna pozícionálni a 16GB-os kártyákat, nem a sávjába. És ezért is említettem meg, hogy a saját megoldásaik között volt rossz az árazása, hiszen a 4060 8GB-os változata és 16GB-os változata között volt 100 dodó, de ugyanennyivel többért (plusz 100 dodóért) már 4070-et is vehettél, amivel jelentős teljesítménytöbbletet is kapsz (sőt, voltak olyan hírek is, hogy egyes játékokban a 16GB-os kártya rosszabbul teljesít, mint a 8GB-os). Vagyis már a saját társai között sem volt jól pozícionálva ez a termék - ezért én előbb gondolnék arra, hogy csak ezt az egy terméket próbálták a saját portfóliójuk megfelelő helyére pozícionálni, mint hogy megijedtek volna az AMD árazásától (mert ez utóbbi esetben több terméket kellett volna átmozgatni a 4060-tól a 4070-ig)).
De ettől még lehet, hogy nincs igazam, csak nem látom az egész logikáját. Hogy miért pont csak a 16GB-os verzió lett olcsóbb, miközben nem csak azt támadják az AMD oldaláról...? Ezért érdeklődöm, hogy mi az 'igazság', mi a logika, ami miatt mégis megijedtek, de csak ennél a terméknél, a többinél nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest