- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
dr.Mura
tag
Vízhűtés, ha az ember biztosra akar menni. Ott már nincs több zaj, mintha egy akváriumod lenne. Abban szerintem még az algaevő csiga is hangosabb, mint egy jó - hungsúlyozom, JÓ - vízhűtés. Szerintem amit itthon lehet boltban készen kapni - Aquarius, Titan - azzal nem nagyon érdemes kezdeni.
Vagy keresni kell valami elszánt emberkét, aki csinál - nem tudom pl. hogy Ordasi mennyire jó - vagy pedig irány bécs (pl. www.ditech.at) és hozni egyet. Furcsa módon ott szinte minden nagykerben a polcról lehet elhozni, itthon meg senki nem foglalkozik vele. Ez miért van? Na mindegy, erre inkább indítok egy külön topicot.
A vinyónál tényleg a Barracuda V a leghalkabb - igaz, hogy teljesen még ez sem, de szerintem ez fog a legkevésbé zavarni.
Ventillátorban csak jó minőségűt - most még jó az olcsó is, de fél év múlva elkezd zörögni. Tudom, mert én is szívtam ilyennel. Lehet, hogy a legjobban akkor jársz, ha elmész egy elektronikai boltba és veszel külön ventillátort meg csatlakozót. Sokkal nagyobb választék tud lenni, mint a számtech boltokban és jobban elkülöníthető a minőség. Vagy akár rögtön Pabst, de akkor rád kell, hogy essen előbb az OTP :D.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Windows Insider Program
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- RAM topik
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest