- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
+skalp+
csendes tag
gyors segítség kellene!
adott egy 9600pro meg egy abit is7.
kompatibilis a zalman ZM80D-HP a vidkarimmal és a 7000A-CU az abit is7-el?
elvileg kompatibilis, de külön nem találtam utalást rá és mivel holnap tudnám megvenni biztosra szeretnék menni.. thx :)) -
+skalp+
csendes tag
AbitEQ-ról?
-
+skalp+
csendes tag
köszi szépen.. alszom még rá egyet,de sztem megfogadom a jótanácsot :)
amúgy azt néztem ki én is..
pár fok persze hogy nem számít...csak az,hogy tetőtéri szobám van,ahol télen van 25fok fűtés nélkül, nyáron meg 30+, szóval ezért igyekeztem valami jó megoldást találni a problémára:) meg próbálgatom mit bír a 2.4 NW,(most éppen 3G-n ketyeg 40+- 1-2 fok körül..) szeretnék valami tisztes hőfokot :) -
+skalp+
csendes tag
egyébként mennyi különbség van a 7000Cu a 7000B-Cu és a 7000A-Cu között? 7000B-t sehol sem találok..csak a másik kettő van 11-12E körül mind2...
-
+skalp+
csendes tag
köszi...pont erre az összeállításra gondoltam én is... :))
-
+skalp+
csendes tag
igazából azt szeretném,hogy ne másszon az egekbe a hőmérséklet ha húzni akarom őket..bár a zalman zm80d-hp érdekel igazán..hogy megéri -e kiadni annyi pénzt érte..ha van vkinek tapasztalata..vagy tud vmi jót/mást ajánlani akkor azt szívesen venném..
-
+skalp+
csendes tag
üdv! véleményeket szeretnék vga és procihűtő témában...
amire én gondoltam az egy ZALMAN ZM80D-HP vagy ZM80C-HP (ZM-OP1 ventivel esetleg..), procira pedig ZALMAN CNPS7000A-CU.
jókat hallottam a Thermaltake extreme giant III A1919-ről(vga) meg a Thermaltake Silent tower CL-P0025-ről(cpu)..szerintetek mit érdemes venni? :F 2.4 NW és club3d 9600pro a hűtendő cucc.. várom a tanácsokat!
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest