- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem lesz Xiaomi 16
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Á propos, mostanában milyen mutálódott szúnyogok szabadultak az emberiségre? Ezek nem csípnek hanem harapnak.
Valami ilyesmi raptor megtámadta a lábfejemet 1 hete (!), minekután 3 napig menni sem tudtam, úgy fájt, csak vedeltem a kalciumot, mintha fizetnének érte. Most már rá tudok nehezedni a lábamra, de még mindig érzem, hogy nem százas a dolog...
Amellett, hogy megtámadnak ilyen ocsmányságok, tűző napon teherautónyi adományt pakoltunk tegnap is meg ma is (és nem habkönnyű műfaj volt a cucc, szóval nem vatta vagy ilyesmi), a testem különböző pontján jelennek meg véraláfutások (hogy honnan és miért jöttek oda, nem értem), ma este a hasamon is megjelent egy csípésnyom (pedig esküszöm, környezetvédelmi okokból soha nem hordok haskivillantós pólót, szóval ez a szemétláda berepült a pólóm alá, vagy ki tudja). Szóval, a fenébe is.
A legrohadtabb kánikulának mindjárt az elején betojik az ablakemelő a kocsiban (pedig kurblis, és én bíztam a mechanikában, inkább, mint az elektronikában). 2 centire lehet letekerni az ablakot, aztán beint, hogy csaó, tőlem ott rohadsz meg a volán mögött a hatvan fokban. Még szerencse, hogy ott van a fejem felett a tetőablak, meg az anyósülés felőli ablakot is letekerem és akkor érezni valami légmozgást.
Ja, a kilincsek is tönkrementek, legalábbis, a vezetőoldalit már tegnap óta nem tudom kinyitni kívülről (pár napja is már csak rángatással működött), a bal hátsó ajtó kilincse évek óta kaki (és senki nem tudja megcsinálni, nem tom mi a baja), egyedül az anyósülés felőli szuper. Persze, mert azt nem nyitogatja senki, legalábbis ritkábban.
A duda nem szól, már kb. fél éve. Amíg le tudtam tekerni az ablakot, addig legalább kikiabáltam néha.De most már ugye ez az opció sem működik. Max. ha dudálós helyzet van, akkor vezetés közben (!) felállok, kihajolok a tetőablakon és onnét óbégatok. Vagy csak simán kiintegetek. Vagy végre megcsináltatom a dudát. Muszáj lesz, októberben vizsga, és azt a luxust egy VW nem engedheti meg magának, hogy 21 évesen elbukjon egy műszaki vizsgát. Meg én sem... Ezzel járok munkába a nagyon-nagyon messze lévő, önmagát városnak tartó, sőt, megyei jogú városnak, de egyébként egy hátrányos kistérségben található falu infrastruktúrájával vetekedő Érdre.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bittorrent topik
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DELL poweredge T20 Mini Szerver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest