- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Biztos azért, mert adtak hozzá saját OEM Windwos XP-t, és ezeken az OEM felmatricázott Windowsokon be lehet állítani ilyen finomságokat a telepítő készletben.
A munkahelyi COMPAQ gépemhez is XP-van, és ez a normál XP-hez képest másképpen állítja be a lapozófájlt (fix méretűre), a normál XP ilyet nem csinál. -
kisho
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával találkoztam:
adott egy gép magyar windows xp-vel, hálózatba kötve (van egy fileserver is a hálón). És a gép a C:WINDOWSCSC könyvtárba folyamatosan írogat, amíg meg nem telik a vinyó (akár több gigabyteot is). Annyit sikerült kiderítenem, hogy a CSC a Client Side Cache rövidítése. Letöltöttem minden javítást windows update-vel, van rajt NAV2004 (lefrissített adatbázissal), lefuttattam az adaware-t, és az xpantispyal kikapcsoltam a felesleges marhaságokat, eredménytelenül. Ötlete valakinek? :F
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest