- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
Gyurma_13 #1261 üzenetére
A béta felületen már van olyan lehetőség is, mint a klasszikus felületen? Arra gondolok, hogy megadom azt, hogy limitesen mennyiért vegyen és mennyiért adja el a vétel után? Úgy mint a screenshoton?
Én ezt szeretem a krakenben. Este belövöm a limiteket, hogy btc-ért mennyi altcoint vegyen és mennyiért adja el. Reggel felkelek és azt veszem észre, hogy növekedett a btc mennyiségem, mert miközben aludtam "tűszerűen" bezhant az ár és megtörtént a vétel, majd másodpercek múlva az eladás, mivel vissza is ment az ár. Ezt játszom már hónapok óta, bár engem is zavar, hogy néha 15-20 perc, mire sikerül belőnöm egy ordert. -
janos666
nagyúr
válasz
Gyurma_13 #852 üzenetére
"Az nincs beleszámolva a technikai elemzésbe."
A lóf@szt nincs. Ezek kéz a kézben járnak. Külön-külön is önbeteljesítő jóslatok, és együtt mondják meg végül, hogy mikor és merre, na meg meddig. A hír is annak fényében van megítélve, hogy merre tart éppen az ár, de az ár irányát és határát is ki kell jelölnie valami "mágikus dolognak", ami lehet az általános iskolás matematika árgrafikonokra elterjedt divatos alkalmazása, és így körbe-körbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest