- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobi28
tag
Gépigénye?
-
bargeszt
tag
Azt nagy nehezen kisakkoztam hogy az xtrap-enginnel van valami gond mer azt dobja fel hibaüzenetnek.
Timed out waiting for initialing xtrap-engine
-
bargeszt
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? Újratelepítettem a gépem és már nem tudok belépni, a játékot is újratelepítettem ár vagy 3 szor de még mindig meghal mielőtt elindulna. A HGW elindul de onnantól semmit nem csinál. upc s netem van a konfigom a z adatlapon. telepítés előtt gond nélkül ment. Op rendszer XP sp3.
-
BalaNce87
addikt
Nemtudom ennek mi köze a cs-hez inkáb left 4 dead, a mutánsok miatt.
Szóval aki cs-zik annak nemtudom miért tetszene ez is, kb annyi az egyezés hogy fegyverrel megyünk és megkell vennünk őket. -
McClane
aktív tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Valamelyik nap feltettem és egész jó.
Nálad működik a tutorial? Mert engem hibaüzenettel kidob. -
johni86
tag
Na ez biztos jó lehet, annyi cs után
mondjuk azt sem lehet megunni, egy jó kis lan partyn mindig előkerül -
Gabesz1019
senior tag

A Cross Fire egy ingyenes online játszható FPS játék. Leginkább a Counter Strike-hoz hasonlít.
A játék egy időben 16 játékost enged a pályára, ahol a karaktereinket egyénileg testre szabhatjuk és, mint a Counter Strike-ban itt is pénzért vehetünk fegyvert, gránátokat és egyéb hasznos dolgokat.
A játékosnak két katonai frakció - a Black List terrorista csoport, vagy a Global Risk antiterrorista egység - közül lehet választania, és a játék alatt feladat-orientált küldetéseket kell végrehajtania. A játékos teljesítményétől függően tapasztalati pontokat szerezhet, és ezekkel növelheti a rendfokozatát.
A játékban hatféle multiplayer-mód van: a Team Death Match, Search and Destroy, Elimination Match, Ghost Mode, Free-For-All és az új Special Mode. Ez utóbbit teljes egészében a játékos alakíthatja.
Aki szereti a CS-t, az nyugodtan tehet vele egy próbát, de azok is megpróbálhatják, akiknek kicsit régebbi a konfigurációjuk, ugyanis az elég régi masinákon is jól futtatható.
További információk és képek a játék hivatalos oldalán valamint letölteni is innen tudjátok:
LINK
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NIOH 3
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mondjuk azt sem lehet megunni, egy jó kis lan partyn mindig előkerül