- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #8 üzenetére
Nekem még a régi 486-os alaplapomnál történt, hogy imádott Gravisem kapott ajándékba egy kis memóriát, rá is tettem, kártya vissza a gépbe, kapcsolnám be - és persze akkor derült ki, hogy közben is ment. Szívbaj, agyvérzés, miegyéb, de semmi baj nem történt, a gépcseréig (kb. 2 év) szépen ment...
-
Chip
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #13 üzenetére
Lehet, hogy csak a hangkártya nem müködik benne de más esetleg jó lenne oda.
1 próbát megér sztem. -
Chip
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #11 üzenetére
Hurrá!:C
Jó zenehallgatást! -
Chip
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #8 üzenetére
Próbáld ki 1 másik slot-ba rakva!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én is ideírom a nyűgömet:
adott egy 4.1-es SBLive, ami nem szól, nem is látja a windows. Nemrégenig (sic!) még működött, de tegnap előtt valami miatt meg kellet piszkálni a hangfalak csatlakozóit, és ahogy beljebb nyomtam, a kártya egyszer csak kifordult a slotból félig. (Mindezt működő gépben...)
Kiderült, hogy nem volt jól rácsavarva a rögzítőcsavar :((
Ezek után nem akar szólni, és gondolom, esetleg meghalt, mert hát működő gépben...
Még persze letesztelem másik gépben is, csak arra hétvégéig nincs időm.
Valakinek vmi tanácsa/javaslata?
Tényleg halott a cucc? -
[.:AMDFan:.]
csendes tag
Vezérlőpulton beálítottad, hogy Kvadrofon (vagy Sorround már nemtom) hangszóród van?
Addig nem fog szólni.
Aztán ha ez megvan akkor a hangbeállító panelen már állíthatod is külön a Front és Sorround (rear) hangerőt.
Faja cucc ez a Crea, nekem is ilyen van :) -
KnOx
tag
Köszönöm a segitséget, megprobálom! Egyik barátomnak ugyanilyen van és neki mindig szolnak! mégegyszer koszi!
-
Skica
őstag
jav: ''hangszoró''
csak az segít ha ki kapcsolom állandóan, ami kissé körülményes. -
Skica
őstag
U.E. a kitt van nállam is, és a hiba forrása hogy estelente halkan szól a rádió vele.A hanszoró kábelek állításával, a hangfalak áthelyezésével sem szünt meg (talán a kossúth rádió lenne?).
-
KnOx
tag
Adott egy creative 4.1 hangrendszer, sb128 2 bemenetes(zold, fekete) hangkártyával! minden bedugva a helyére (fekete a feketébe, zold a zoldbe):) mégis a ''rear'' kis hangszorok nem szolnak, (nincs hibájuk, kiprobáltam forditva)!
Legujabb sb128 driver van fennt, nem tudom mitévo legyek!
''Hangemberek'' (ilyen humorosan) segitsetek plz!
THX
Aktív témák
Hirdetés
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest