- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
+van, köszi.Nem is tudtam hogy ilyesmiket is szoktak hirdetni itt.Na nem baj.Mindig tanul az ember...
-
jolti05
őstag
Sziasztok
Eladóvá vált a Source accom, mivel így 2 hónap után rájöttem, hogy nem használom...Hol tudom az ilyesmit közzé tenni?
Köszi.
-
jolti05
őstag
válasz
dilipok #2527 üzenetére
Ugyanúgy van minden, mint az előző rendszeren, kivéve azt, hogy kicsit frissebb a vidikari driver. De azt is néztem, hogy felrakom a régebbit, és semmi.
Djuree: Az a vicc, hogy nekem ugyanígy működött, csak most újraraktam a gépetA másik vicc pedíg, jó, hogy szóltál, ki van kapcsolva a winfrissítés, nem rakott fel még semmit.
Kipróbálom még azt, h írtak nekem valamilyen rendszergazdás hozzáférést, de sztem ennek nem sok köze van a játékhoz -
jolti05
őstag
Na srácok, van egy kis gond.
Format volt, megint felkerült ugyanúgy a 64bites Vista, 2 óra alatt fennvolt a CS is, frissített, meg minden, aztán elindítom, kidob, kiírja, hogy a Source működése leállt, és ennyi. Nem müxik a gamma.
Mit tegyek?Telepítsem újra a steam-et és a játékot?
Volt már valakinek hasonló gondja? -
jolti05
őstag
Volt már valaki olyan pályán, ahol frag-ért szintlépés jár, és ezzel új fegyver?
Nagyon zsír volt. Valami vadnyugati pálya volt
-
jolti05
őstag
Köszi mindenkinek a véleményt. Sok igazságot találtam a hozzászólásokban
-
jolti05
őstag
válasz
satomee #2483 üzenetére
Mégis más, hogyha úgy fogadnak, hogy takarodj, vagy néhány óra játék után egy bénázást követően megkapod a kérdést, hogy te miért vagy ilyen jó ember
Utóbbi jogos volt, előbbi nem igazán. Más benyomást keltett a két szerver, ennyi az egész.
Van két háziorvos, akikhez lemehetsz. Az egyik úgy fogad, hogy menj innen, nincs semmi bajod, a másik megvizsgál, és esetleg utána mondja, hogy nincs semmi bajod. A jövőben melyikhez mész szivesebben?
Igen, ismerősök azok jól jönnének, csak ha felmegyek egy helyre, ahol mindenki mindenki spanja, én meg béna vagyok, nehéz ''ismerkedni''
Egy szemfüles játékosKiszúrtad a japános trükkömet
-
jolti05
őstag
Találtam egy hun szervert, ahol nem küldtek el a francba
Később sem, csak beszólt egy srác -csapattárs- amikor aláküldtem a gránátot.
Mindenesetre sokkal korrektebb emberek voltak fönn, mint a Kartelen
Úgyhogy asszem maradok ennél, ha magyar szerveren vágyok játszani
-
-
jolti05
őstag
Nagggyon oltás...
Egyébként nekem írták, hogy takarodjak? Csak mert olykor-olykor ilyeneket olvastam.
Megyek majd még gamelni szerverre, csak rá kellett h jöjjek, nem vagyok a régi2 éve nem játszottam, a mai volt a 3. menetem
Botok meg síkhülyék, mindig ugyanazt csinálják...erősebb fokozaton meg max annyi, hogy Ő lő előbb, de ugyanolyan segghülye. Tehát neten kéne gyakorolni, csak általában nagyon kapok a pofámraAsszem már 3x megkéseltek
-
jolti05
őstag
Ez a videó a youtube-on nagyon oltás volt
-
jolti05
őstag
Kidobott a szerver, hogy állítsak be valamit, de most sajnos nem érek rá ilyesmire.
GYIK-ot emlegetett az oldalon. Ez lenne az? [cl_restrict_server _commands]
cl_restrict_server_commands 0
Ezt merre találom? Mert van itten egy config.cfg, de abban nem találtam ilyen részt.
Köszi! -
jolti05
őstag
Ááá, nem volt időm játszani
Na majd holnap...
Sleed: Holnap megnézem
[Szerkesztve] -
jolti05
őstag
Régen én is nagy cheater voltam, de ki nem? Szerintem rengetegen töltöttük el úgy gyerekkorunkat, hogy akkor Wolf3D, és..MILL, asszem ez volt a kód, stbstb, de ezzel senkit sem ''károsítuttunk''. A cs pedíg ugye egy -leginkább- netes gamma, nem értem miért kell elszúrni más játékélményét.
Szeritnem minden normális embernél eljön az a pillanat, hogy joh, nem csalok. Valahogy nincs rá szükség, mert értelmetlenné teszi a játékot. Pl a Prey-el is azért nem játszottam soha, és nem is fogok, mert haver mondta, hogy nem lehet benne meghalni...de Istenem, ezek a jövő játékai. Biztos vagyok benne, hogy eljutunk oda, hogy alapból hallhatatlan lesz a hősünk...
Remélem nem futok össze túl sok cheat-errel. Milyen szervereket érdemes figyelni? (Ha nem szeretem a funmappokat?) -
jolti05
őstag
Akarom mondani nagyon bízom benne
Antologyt én is néztem elektroworldben, és asszem ott is 4k volt.
[Szerkesztve] -
jolti05
őstag
válasz
Szuperboci #2434 üzenetére
Haver mondta, hogy vannak még ilyen undetectec stuffok. Ilyesmiktől parok.
satomee: Nem bízom benne, hogy az én cd-kulcsomat nem regisztrálták még. Az 1.6 boltban is 2k. Ugye a HL1-et kell megvenni, hogy tudjál gamelni vele. -
jolti05
őstag
válasz
satomee #2432 üzenetére
Igen, arra gondoltam, és már + is vettem
Sajnálom, h 1.6 nem müxik így, pedíg jó lett volna. Ezért nem veszem + a hl1et.
Kipróbálom holnap vista alatt, de semmi egetrengetőt nem várok tőle. Vissza fogom majd tenni az xp-t.
Csalóknak meg csupa jót kívánok
Ha felraktam, leadom az infót, h hogyan müxik.
Köszi a választ. -
jolti05
őstag
Sziasztok!
Nem tudom pontosan miről ment az eszmefuttatás, de nekem lenne 1-2 kérdésem a Source-szal kapcsolatban
ElektroWorld-ben 6990,-be kerül, ez jó árnak számít?
Ha megveszem a játékot, 1.6-os CS-vel is tudok játszani? (Csak mert van 1 haverom, akinek nincs és nem is lesz Source-sza)
Létezik olyan szerver, ahol nem cheat-elnek? (Mert nagyon rühellem a csalókat)
Vistán próbálta már valaki, mert nekem még a SWAT4 is akad.....
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged