- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Fél év CS kihagyás után sem lehet úgy felmenni magyar szerverre, hogy nem kapjak bant 20 perc alatt az isten tudja miért? Nézzek permanensen magam elé mint valami ütődött, mert különben WH-zok? Szánalmas.
-
Apophis
őstag
Bad Boys serverről jár ide valaki?
Majd' egy év után feltettem megint a játékot, femegyek asszem BB1-re, erre 10 perc játék után WH "miatt" kapok egy votebant. Egy admin levehetné.
Én nem mondom, két éve is repkedtek a votebanek (én speciel életemben még kickelve sem voltam), de hogy instant banolnak, mert az ember nem maga előtt a földön tartja a célkeresztet, hanem normálisan a lehetséges célpontok előtt, hát nevetséges. Ennyit züllött a community?
-
Apophis
őstag
válasz
frame>24 #2724 üzenetére
Ha jól tudom, a TF2 fejlesztett motorját kapja meg a CS:S is. Ez elvileg javulást hoz: eddigi tapasztalataim alapján a TF2 netkódja és hitboxrendszere is magasan felülmúlja a CS-t, igaz, nem éppen egy kategória, de van ott is pontlövő fegyver, a tempó pedig sokkal gyorsabb. A ping is kevésbé érződik, van, hogy 70-80-as serverre megyek, és észre se venni.
-
Apophis
őstag
Na megvolt a procicsere: X2 4600+ (Abit KN9 Ultra) --> E6750 G0 (Gigabyte P35-DS4). Eredmény: fix 100 FPS a monitorom és a játék maximumán a legtömöttebb német serveren. Más kérdés, hogy az X2-n is így kellett volna futnia, de legalább a probléma megoldódott. Remélem a TF2 is így megy majd (feltéve, ha lejön).
-
Apophis
őstag
válasz
bagyulajuve #2641 üzenetére
Pontosan ezt eszközölöm én is egy hét múlva. Valami gyalázatos FPS eredményeket kapok, folyamatosan processzorlimitbe botlok, pl. CS:S egy 30-as serveren simán leesik 40-re, eközben mai cuccok, pl Bioshock hibátlanul elfutnak - korábban is megszívtam AMD-vel, meguntam. Elsősorban a Team Fortress2 miatt, de így év végén rengeteg a nagy név.
-
Apophis
őstag
Ez minősíti is a VAC-ot, ártatlan embereket banol miközben minden serveren van legalább 10 őscheater akik kétnaponta benéznek, plusz a random vakarcsok. Az egyetlen hatásos ellenszer a voteban vagy egy normális admin, viszont aki kicsit is jól játszik, tökéletesen tudja leplezni mindhárom fő cheatet.
-
Apophis
őstag
A monitorom 1024*768-ban 100Hz-et tud. XP-ben be lehetett állítani, hogy minden alkalmazásban kényszerítse ezt az értéket, most Vistában ilyen opciót nem találok, és a CS:S 85Hz-en indul, amitől a szemem kifolyik, erre kéne valami console vagy launch option parancs.
-
Apophis
őstag
Tudja valaki a console parancsot a monitor frissítésének felülírására? Vistával nem tudom driverből megoldani.
-
Apophis
őstag
Menten beszarok ezen a Steamen. Egy hete maga a CS:S nem ment, a bill szórakozott. Reinstall megoldotta, ami gyakorlatilag 1 percig tartott. Most maga a Steam napok óta szarakodik, nem hajlandó indulni. Leszedem, újrateszem, erre mindent újra elkezd tölteni, mintha a game fileokat is törölte volna
-
Apophis
őstag
Elkéne egy kis segítség. Két napja a billentyűzet és egér ''lagol'', kizárólag HL2 játékokkal. Nagyon gyakran 2-3 másodpercre beakad egy random funkció, pl adott irányba megállíthatatlanul futok, nem tudok fegyvert váltani vagy épp a chat késik. Játszhatatlan. Mivel semmit nem állítottam el és bármi más FPS hibátlanul megy, a cs a ludas, de azt sem maceráltam. Valami tipp?
-
Apophis
őstag
válasz
Screamer84 #1303 üzenetére
Két gond van ezzel. Először is, ha a CS ingame mutatója, Fraps vagy bármi egyéb 80 FPS-t ír ki a CS:S-ra, akkor az 30 sincs, tisztán érezhető, utánhúzós stb. Másik, hogy ugyan a szem 24 FPS-t már mozgásnak érzékel, de 150-200-ig simán érzékelhető a növekvő ''folyamatosság'', bár ennek inkább quake-szerű játékoknál van szerepe, hiszen CS-ben ha az első lövés mellémegy már rohadtul mindegy, random az egész, tunkolni lehet 5 FPS-el is.
''meg tudnád mondani azt ,hogy a játék 70 vagy éppen 140 fps-el megy''
Komoly gamerek 200 körüli átlag FPSnél egy 20-as csökkenést már zavarónak tartanak.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Na igen, valami ilyesmire gondoltam
Köszi a gyors segítséget.
-
Apophis
őstag
Hol szoktatok mostanság cs-zni? ASE összes magyar servere kihalt, a régiek sem mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Kuponkunyeráló
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óvodások homokozója
- EAFC 25
- Autós topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged