- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
válasz
phanzetomox #7763 üzenetére
ezt a sárgát lenyúlom
-
h.adam.92
őstag
válasz
phanzetomox #7750 üzenetére
gondolom azt értette ez alatt, hogy a jó oldalon álsz
-
h.adam.92
őstag
válasz
phanzetomox #7746 üzenetére
system error, system error...
obivan mester jelentkezz...
na jó ez volt az uccso offolás xd -
h.adam.92
őstag
válasz
parandroid #7690 üzenetére
hát ja. az a player list is nagyon droidul van megcsinálva. jöhetne update..
milyen néven tolod? -
h.adam.92
őstag
válasz
parandroid #7688 üzenetére
voice_enable 0
-
h.adam.92
őstag
hát nálam is voltak akadások, de egy idő után elmúltak és az a winyó miatt volt. a másik, hogy windows fostád van arrol nem is akarok beszélni...
am, igen a 65nm-es gtx-ek melegednek mint atom. ugyan ez van a g80 8xxx szériával is. vegyél vizet vagy vegyél egy scythe musashi-t (10k) esetleg tolj be egy ventit a vga alá.
proci meddig megy 24/7-ben -
h.adam.92
őstag
válasz
birozoli7800 #7662 üzenetére
áááááh nem érdemes, olyan jó hallgatni mikor sírnak, nekem ez ad erőt
-
h.adam.92
őstag
válasz
phanzetomox #7632 üzenetére
ezaz, indulhat az Activity show...!
-
h.adam.92
őstag
válasz
phanzetomox #7620 üzenetére
csak azért mert gaben meg akar leckéztetni, mert ő is híg xd
-
h.adam.92
őstag
válasz
phanzetomox #7607 üzenetére
taps!
-
h.adam.92
őstag
pfuu ezt nézzétek: Destiny 3
nálam eddig ez az egyetlen 10/10-es movie
gyönyörű lövések, fasza vágás, fasza zene.
majd a HQ-t toljátok be, mert kicsit ratyi a minőség. (sajan sourceradio vmiért nem müxik azért van ez)
dumi ez még neked is be fog jönni -
h.adam.92
őstag
gyááááááááááááááá xxXXDDDD
-
h.adam.92
őstag
válasz
birozoli7800 #7528 üzenetére
és megnéztem ezügyben az E6320-amat. 1.86GHz-n d2-n üres mapon 160fps full maxon, 5 bottal 90fps. 2.9GHz-n üres mapon 170fps 5 bottal 150fps.
-
h.adam.92
őstag
válasz
birozoli7800 #7521 üzenetére
akkor jó
-
h.adam.92
őstag
soroljam?
left 4 dead
counter strike 1.6
team fortress 2
hald life 2 episode 3a css-t minek frissítni, ha nem romlik a vásárlási arány. már 5 éve van ment a magyar top10-ben. sőt a világ top 10-ben is sztem. minek? majd ha kevés vevő lesz, akkor kecsegtetnek egy updateval.
-
h.adam.92
őstag
BalaNce87-nak igaza van. 1.6-ban skill fragek vannak, ott ahova lősz ott általában beadja, nem az hogy az embertől 6 méterre van a célkereszt és úgy adja be. meg azért 1.6-ban egy csomó falon át lehet lőni. az elég durva. figy ha a koráról van szó, akkor nézd. a starcraft 1999-es játék és még mindíg WCG-n van
mondjuk az 1.6 is. a source már elég régóta nem szerepelt WCG-n bár sztem ugyanolyan népszerű mint az 1.6. egyre tobben szoknak át sourcera.
-
h.adam.92
őstag
-
h.adam.92
őstag
válasz
phanzetomox #7370 üzenetére
lol
ez egy anti cheat program
-
h.adam.92
őstag
válasz
parandroid #7256 üzenetére
az email címet sztem nem lehet megnézni. nem is ajánlott, mert egy rakás hacker program van aminek csak az email cím kell, ahhoz h ellopják. én ezért tettem private-ba a profilomat...
-
h.adam.92
őstag
válasz
parandroid #7253 üzenetére
és az email címeden nincs meg az aktiváló email? abban mindened megvan. nekem ezért van leírva minden egy jegyzettömbben
-
h.adam.92
őstag
hát sztem meg hekkelnek
ugye mikor az x22-t felfedezte egy időre a steam akkor láss csodát 150 NÉMET játékost banolt a VAC. Pl a kRYSTAL nevezetű német játékosról (aki mellesleg benn van a movieban) írtak olyat, hogy LAN-on csalt
ugyhogy sztem ezeknek az embereknek a nagy része tuti h x22-t használ. a socis lövésekről meg annyit, hogy ki socizik közületek ha pl veletek egy szintű játékosok ellen játszotok? sztem senki, vagyis tuti, h hívtak egy low enemy-t mircről és szépen beabálták őket. jah meg ha ennyire prők lennének akkor miért nincsenek benne a német válogatottban?
... nah ennyi a véleményem
-
h.adam.92
őstag
nah ezt csekkoljátok Incorporated 2 by ClaYmaN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged