- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
ferminator7 #10907 üzenetére
csak nálam gyorsult volna?
nemhiszem el
sokkal dinamukisabb lett...meg szebb.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #10901 üzenetére
de egy jobb egérrel jobban tolná
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #10899 üzenetére
van benne igazság. de abban is, h tescos egérrel nem lehet játszani
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
ferminator7 #10892 üzenetére
persze nem utolso szempont az se, hogy mit tud
1500-1800dpi is több mint kellene...szal ne a 3000dpire hajts
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
ferminator7 #10879 üzenetére
volt már ezer meg 1 egerem...a diamondback nem jött be annyira, mert csuszott rajta a kezem, nem mellesleg kurva kényelmetlen fogni, és az oldalso gombok sem álltak ujra. mx518 szintén csuszott nekem...meg kicsit nagynak is találta. majd G5. az sem jött be.
és ekkor vettem meg a deathaddert. még a rev1. 1800dpi, infraszenzor...telesokszarral...mind1
pont a kezembe illik, oldalso gombok a gránátbindek miatt nekem kellenek és pont ujjra álltak, és a gumiborítás miatt meg nem csuszik a kezem...
semmivel nem tart tovább, mint bármelyik másik egér...ha használod, hát "kopik", de ez mindennel így van.
egérválasztásnál a fő szempont a kényelem legyen én aztmondom
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
ferminator7 #10875 üzenetére
kontakthiba.
olcso és jo füles pl a zalman 5.1es. nekem az van, teljesen meg vagyok vele elégedve. USBs megoldást preferálom.
ha egér, akkor meg razer.
-
-
darál0w
Jómunkásember
hélo.
diamond serveren admint ismer vki?
meg esetleg star warson is
mindkét helyről kibannoltak és fogalmam nincs miért
-
darál0w
Jómunkásember
elolvastam az "összes" (5db
) hozzászolásod a másik topikban...az alapján nemhiszem, hogy sokmindenben tudnál neki segíteni
miből gondolod, hogy érdekel vkit egyáltalán a te véleményed?
mit tudsz felmutatni azon kívül egér témában, hogy nem bírsz beállítani egy deathadder egeret?
idiota....
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
ferminator7 #10611 üzenetére
nemtudtam mennyi a keret így a szerintem legjobb 2 egeret ajánlottam 2 ársávban
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
ferminator7 #10606 üzenetére
razer deathadder vagy mamba
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
maathe #10597 üzenetére
írok neked párat...de engem bannoltak kb mindről....téged nemfognak
80.249.166.36:27120 - starwars funserver
94.199.180.16:27015 - kartel
94.247.88.82:27017 - diamond
84.2.39.215:27045 - BB1
84.2.39.215:27035 - BB2
84.2.39.215:27045 - totalcs
84.2.39.215:27035 - vidámpark DM
80.249.169.7:27035 - looney tunes (tört , személyes kedvenc
)
és pár külföldi :
85.131.217.96:27035 - fight club DM
217.196.213.103:27018 - playzone AIM, only HS
188.40.36.145:27035 - CLIT AIM
-
darál0w
Jómunkásember
harmadikat koptatom...egy párszor elindultam vele ki a szobábol, ugy, hogy rajtam maradt
az elsőt megjavítottam magamnak, de miután megint elbaszodott, inkább vettem ujat.
vszínű, h a füles bemeneti részénél szakadt meg vagy a gép bemenetinél. egyszerű kideríteni. mozgasd meg.
ha megvan, szíjjelvágod a gumiborítást, forrasztópáka meg egy kis ón, összeforrasztod a szakadt vezetéket, majd zsugorfolia. és kész is vagy. műszaki egyetemre jársz, csak ragadt rád vmi
-
darál0w
Jómunkásember
jo, akkor el vagyok most látva gonddal 2 hétre kb
egyetemről ugy néz ki, h kib@sznak a picsába, ha nem megyek át költségtérítésesre, ami meg 160k/félév és van még ~3.
szal most hanyagolom kicsit a tanulást ugy érzem...aztán itthon meg győzködnek, h adnak pénzt meg mittomén...de én meg nem fogadom el, mert az se biztos, h befejezem valaha...aztán értitek
-
darál0w
Jómunkásember
és kijaz a goku
-
darál0w
Jómunkásember
mer kocka vagy
nekem csak akkor megy a steam, ha jáccok is...látod-látod
(#10361) GabN73 volt nekem normális csapat, még LAMAs előtt is...csak ugye senki nem volt akkora kocka, h elég komolyan vegyük...most ez van nálatok is, de ez van, ezt értem/értük el, én meg vagyok vele elégedve, te meg még dolgozz rajta
(#10362) daruu mer' neked életed van
én sem panaszkodom...ugye én vagyok/voltam mindig az, aki utoljára ér oda mindenhova vagy oda se ér, mer' dolga van. engem már csak 1 ember überel, aki LAN alatt is war helyett inkább elmegy haverhoz beszívni. ez sputnik
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
GabN73 #10356 üzenetére
én egy pubféreg vagyok, és nem is akarod több lenni már. én már kiéltem magam, és nem akarok odajutni, mint KODIAK, aki 27évesen még a pánik gombot nyomogatja lanon
(#10355) sNORh
bejelentkezek már megnézem mi a helyzet
nekem megvan mind a 200+frencem
biztos lopott cuccal toljátok
-
-
darál0w
Jómunkásember
uuuuudekihaltunk.
tegnap belefutottam egy eddig sosem látott hibába
D2. egyszercsak magátol minden sárga-feket kockás lett. ez általában akkor jön elő, ha letesszük asztalra és vissza. nálam nem jön elő....de most egyszercsak így átváltott...
fsem alt+tab, sem retry nem segített. egész steamet el kellett indítani ujra...
yo ez az 5000es széria ATItol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Battlefield 2042
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged