Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozso26
senior tag
Segitsetek ha tudtok #2925

-
Mozso26
senior tag
Üdv mindenkinek.
Már megint van egy uj problémám minden ok nélkül, semmit sem állitottam.
Bekapcsolásnál nem kapcsol be a monitorom csak pörögnek a ventik max fordulaton és még csak nem is sipol.Utána kikapcsolom(ezt bámeddig tudja csinálni ez a szar), majd ujra be és overclock failed miatt be kell lépnem a biosba, ott semmit sem álitok csak mentés nélkül kilépek és minden oké.Ezt kb egy hete kezdte el csinálni, nagyon idegesitö.Ujrainditás esetén is lekapcsolja a monitort.
Feszeket probáltam emelni, memoria idözitést visszatettem alapra de semmi sem segitett.Ha már megy a gép akkor teljesen stabil, és tunning is van-volt.Pls segitsetk.
Konfigom a nevemen.
Még valami az alaplap topikban nem tudtak segiteni sajnos. -
Mozso26
senior tag
-
Mozso26
senior tag
Elirás kedves barátom de csak azért kötök beléd h hátha segitesz nézd meg lécci a problémám itt van 3 hsz-el lejebb.

-
Mozso26
senior tag
Ha már itt vagytok kérdeznék még egyet: 400fsb-n miért kékhalálozik elsö inditásnál a gépem? Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni vagy ennyire szarok a kingmax mars ramjaim? Mindenek nagyobb feszt adtam, ramok alapon voltak 1.95v-al mégis kékhalál 7*400mhz-n, de csak elsö inditáskor.
Egy nagy ember azt mondta syn7h37ic:''Túl magas az FSB. Azért kékhalálozik. Az egy dolog, hogy megy 400-on a cucc, de boot-nál pl. a proci valós módban indul, a lapnak detektálni kell a ráintegrált, és csatlakoztatott eszközöket is, ami mind okozhat hibát. A kékhalál legtöbbször ram hibára utal. Nem arra, hogy rossz, hanem, hogy hibázik.''....na ezt most nem nagyon értem.
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
Üdv mindenkinek. Egy kis segitség kellene. Biosban belöttem a cpu szorzot 8*ra és az fsb 333-ra mert 400mhz-n mindig kékhalálozott elsö inditásnál a vista. A problémám az lenne hogy 3 program szerint is ugrál a szorzo de 6 on áll és egy-egy pillanatra ugrik fel 8*ra.Ez nem értem most akkor csak 6*333mhz-n megy? A három progi neve az everest a legujabb cpu-z és az A.I?suite amit az alaplaphoz adtak.

-
Mozso26
senior tag
válasz
szasanyi
üzenetére
7*400-on van de az igazi problémám nem az h magas vagy meleg hanem h 3 inditásbol kétszer kékhalálozik a gép de ha felált teljesen stabil. Nem táp és nem ram mert mindketöt kicseréltem. Oprendszert nem rég tettem ujra de semmi.Lehet alaplap hiba ugy is h csak inditáskor kékhalálozik?
-
Mozso26
senior tag
Srácok autora tettem a vcorét a biosba és most 1.448v-ot ir a cpu-z. Azért tettem autra mert a köv hibaüzenettel majdnem minden harmadik win inditáskor kékhalálozik: Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.0.6000.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 1000008e
BCP1: 80000003
BCP2: 8B2C31E6
BCP3: 9089C75C
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6000
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Ez a fesz nem tul magas?1.4-en volt eddig és a cpu-z 1.352-t irt ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Lexus, Toyota topik
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Linux Mint
- Robotporszívók
- OpenWRT topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm.Amugy már mindenen tul vagyok
.