Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
Nem tudom érdekel-e valakit, de az új Intel i5 750-es prockón, egy Hyper TX3-al, kb. 5 fokot nyertem alapon és kb. 15 fokot terhelés alatt, a gyárihoz képest.
-
Sdi
addikt
Hali
Ezt a pasztát [link], próbálta már valaki közületek, mert a Pixelnél egész tűrhető áron kapható. -
Sdi
addikt
válasz
Nikkel15 #366 üzenetére
Pedig nekem ugyanígy vannak elhelyezve a ventik / 7 db silent blade /, igaz a tápom is 12 cm-es ventis. A ficsöröket pedig, csak magasabb tuningnál szükséges kikapcsolni, legalábbis nálam 9x320-on simán megy velük. Próbáld meg esetleg a TX-et újra pasztázni. Bár a te procid jobban melegszik az enyémnél.
-
Sdi
addikt
válasz
Nikkel15 #360 üzenetére
A bios-ban a cpu ficsörök be vannak kapcsolva ? Visszaveszi a szorzót és a feszt ? A ventiket hogyan szerelted be a házba / melyik szív/fúj / és milyen ventiket tettél bele ?
Nekem jelenleg a 2880-ra húzott E2160-at 39 fokon tartja netezés, torrentezés közben.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces videók
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest