Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
bargeszt
tag
Beszereztem egy CM hyper tx hűtőt. A felrakásnál volt egy kis gond de megoldottam, a lefogató miatt majdnem oldalra csúszott az egész hűtő. Mindenesetre iszonyú halk (1250 fordulaton jár) és másfél óra kemény játék után is csak 42 fokos volt a processzor. Windsor magos x2 es AMD. Igaz hogy a ház oldala nyitva van.
-
bargeszt
tag
Köszi a választ. Azt hiszem most már csak az én tudásomon múlik, hogy fel tudom rakni vagy sem.
Kicsit szűkös lesz de majd megoldom. Nem túl nagy a házam és a táp kábelei pont a ramok fölött/mögött van összekötegelve. Attól félek ha felszerelem a venti nem tud elég levegőt szívni a ház elejéről a kábelek miatt. -
bargeszt
tag
Hali!
Szerintetek abit kn9S lapkára feltudom majd küzdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Arc Raiders
- Ford topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit szűkös lesz de majd megoldom. Nem túl nagy a házam és a táp kábelei pont a ramok fölött/mögött van összekötegelve. Attól félek ha felszerelem a venti nem tud elég levegőt szívni a ház elejéről a kábelek miatt.