Hirdetés
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Most vettem egy ilyen hűtőt. Sajnos nem olvastam eléggé utána előtte, csak most szembesültem a gyártási hibájával. Elég bosszantó, hogy ennyi jelzés után sem javítják ezt a hibát. Még nincs nálam, így nem is szereltem be, de be fogom. Nem akarok másikat venni (ennek meg az eladásával bajlódni).
GA EP35-DS3 alaplapom van, ami gondolom nem szabályozza majd a ventijét és maxon pörögne. Mások leírása szerint ez hamar repedéshez vezethet.
Mivel tudnám a legolcsóbban szabályozni a ventit? Azt figyelembe véve, hogy egy E6400-s procim van most 2,7GHZ-re húzva, de 3,2-re akarom fesz emelés nélkül. Most 1300RPM-en megy a gyári intel hűtő és 43fokos a proci üresjáratban. Terheléskor max 60 (ekkor már fullon pörög a venti).
Van 1-1 12cm-es Thermaltake házventim és egy 92mm-es revoltec oldalt.
"5 voltra kötés" - ezt nem tudom hogy is kellene és elég lenne-e a fordulatszám.
VAGY vegyek egy új ventit bele (amit inkább csak, ha nem mennek az előzőek vagy elreped). Milyet javasoltok amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Filmvilág
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Docker konténerizálás
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest