Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Netfone
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Mondjuk az, hogy nem vagyok biztos benne, hogy az alaplapnak jót tesz az az elég komoly erőhatás...
Arról nem is beszélve amennyire meghajlik egy ilyen rögzítésű hűtő felszerelése után!De ezek szerint csak nyomni kell, aztán bízni benne, hogy nem lesz baja az alaplapnak!

Én úgy csináltam, hogy először rögzítettem az egyiket, aztán a másikat átellenben még csak-csak. Utána a másik átlóban a másikat még nehezebben, de aztán az utolsó az kész volt... azzal szenvedtem a legtöbbet!
Hogy egyszerre átlóban betekerni, ez számomra elképzeélhetetlen.
Egyiket is alig bírom kézzel behajtani nemhogy egyszerre kettőt pontosan lenyomni, aztán elfordítani...De ezek szerint én hibáztam a felszerelésnél... még jó, hogy nem szándékozom az elkövetkező 2-3 évben hozzányúlni!

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- AliExpress tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi