Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Mondjuk az, hogy nem vagyok biztos benne, hogy az alaplapnak jót tesz az az elég komoly erőhatás...
Arról nem is beszélve amennyire meghajlik egy ilyen rögzítésű hűtő felszerelése után!De ezek szerint csak nyomni kell, aztán bízni benne, hogy nem lesz baja az alaplapnak!
Én úgy csináltam, hogy először rögzítettem az egyiket, aztán a másikat átellenben még csak-csak. Utána a másik átlóban a másikat még nehezebben, de aztán az utolsó az kész volt... azzal szenvedtem a legtöbbet!
Hogy egyszerre átlóban betekerni, ez számomra elképzeélhetetlen.
Egyiket is alig bírom kézzel behajtani nemhogy egyszerre kettőt pontosan lenyomni, aztán elfordítani...De ezek szerint én hibáztam a felszerelésnél... még jó, hogy nem szándékozom az elkövetkező 2-3 évben hozzányúlni!
Új hozzászólás Aktív témák
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység 3 év garanciával
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - 3-as csomagban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest