Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
Megtaláltam az AMD honlapján amit kerestem, nektek is hasznos lehet:
[link]
a lap közepén AMD Power Monitor. Leköltözik a jobb-alsó sarokba és az ikonra jobb gombbal kattintva, könnyedén lehet kapcsolgatni a teljes terhelés vagy a gazdaságos üzemmód között. (persze a C&Q-nak fenn kell lennie a gépen) -
wassermann
addikt
Ha tényleg nem kell a BIOS-odban engedélyezni, akkor igen. Működnie kell. CPU-Z-vel meg tudod esetleg nézni, hogy változik az órajeled.
-
wassermann
addikt
A Cool & Quiet nekem is tökéletesen megy ASUS A8V Deluxe-ban, pedig felnyomtam a 3000+-om FSB-jét rendesen (270MHz). Nem tud valamelyikőtök olyasmit ami leköltözik pl. egy ikonként a sarokba és állítgatni is lehet vele a működési módot, mert néha én is FULL-on pörgetném, alapban viszont tényleg jó így szabályozgatva. - mindig bemenni a Vezérlőpultba kicsit macerás.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új 32GB G.Skill F3 2400Mhz CL10 eladó!
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest