Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Juhaszatti #22 üzenetére
Én játékban gondolkodom. A körítés nem érdekel. De az amdnek semmilyen jó árú ilyenje nincs ha 30 kilos a gép ha csak tn paneles a gép akkor se ezek mindenhogyan szarul vannak árazva ami megdöbbentő..De ha nem akarják hogy amd-s gépem legyen nem lesz ennyire egyszerű
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Dragon3000 #11 üzenetére
Nyilván mindenki csak magából tud kiindulni de én laptopnál hosszabb üzemidő miatt 10K+-ot se fizetnék ki nem hogy ennek a többszörösét pláne ha sokkal gyengébb az a gép.
De ha ez valóban így van, az már biztos amd laptopom soha nem lesz -
DaVE-1
senior tag
válasz
Dragon3000 #9 üzenetére
Nyilván valakiknek érdeke hogy véletlenül se kerüljön eladásra amd termék mert ugye mint írtam érdekes módon amd proci + nv vga vagy intel proci + nv vga-val érdekes mod tudnak árazni csak valahogy ezek az echte amd dolgok elhalnak árazásilag..
-
DaVE-1
senior tag
Azért írtam HA megkapja. Durva volna... Bár ahogy a 8700G-t is beharangozták hogy így szétveri majd az 1650-et meg amúgy azt egy lepkefing lett lehet a 7600x szint amiről a 40cu miatt hadoválnak se lesz semmi. Az amd szereti mindig túltolni a hájpot
Bár teljesen lényegtelen ,mert ők nem akarnak laptopot eladni. Máig nem értem az amd laptopokat kik, és miért árazzák ennyire túlzottan fel.
Sima "alap" gépük amikben csak ez a szenny 660M vagy 680M van sokkal többe kerül mint egy amd+rtx 3050 vagy egy intel + rtx 3050 ami szétveri erőben...
Tehát ez a 40CU-s csoda laptopokban lesz vagy 450K+... 370-ért már rtx 4060-as cumot veszek ami ripityára veri... Értelmesen árazni miért nem tudnak? Apple akar lenni az amd vagy mi a fene? -
DaVE-1
senior tag
Azért belegondolva ha egy ilyen masina megkapja majd a 40CU-s strix halo egységet az nem lesz gyenge..mondjuk az akksi idő tuti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo 3DS és DS topic
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest