- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ezt k*vára nem értettem régen sem és most sem. Mármint elolvastam a cikkeket, méréseket és értem miről írnak, de nekem logikailag ellentmondásban van a dolog.
Ha gyors a kijelző és nem marad ott a pixel, nincs utánhúzás akkor abból fizikailag nem lesz homályos kép az éleshez képest. Ezt az OLED tudja egy lassabb response time-al rendelkező kijelzőhöz képest.
De aztán jön ez a mozgásfelbontás ami elég misztikus dolog: nem mosódik el a kép a kijelzőn a fentiek alapján állóképhez képest, de mégsem látod annyira élesnek mozgásban, több részlet veszik el. Erre van vmi homályos magyarázat, hogy a szem máshogy érzékel (követi a mozgó tárgyat, stb...) ezért a ki-be kapcsolt képet máshogy érzékeli.
De ha így is van, még mindig nem világos, hogy ha nem kijelzőt bámulunk akkor ki kapcsolja le/fel a villanyt?Ha senki, akkor ott is ugyanúgy érzékeli a szem a mozgó tárgyat ami szvsz nem mozog "gyorsabban" mint az OLED 2-3 ezredmásodperces válaszideje. (a szem felbontóképessége a mozgó tárgyak sebességéhez képest)
Az a megoldás, hogy élesebb lesz a kijelzőn mozgó izé, mintha élőben látnám?
Vagy csak nem elég a 2ms sebesség ha has helyett kiszámolom rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Blu-ray lejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Philips Evnia Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/Mini LED/1400nit/165hz/G-sync-Freesync/Ambiglow
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest